Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 21:09 Taki jeden glupi pomysl
Tak sobie czytalam te wszystkie tematy na temat zlotow i ani jeden sie nie udal. Nie lepiej zoorganizowac cos w stylo spotkania losuxowego?? Im praktycznie zawsze wychodzi. Niech ktos poda jedno konkretne miejsce i konkretna godzine i kto bedzie mogl niech przyjdzie a nie caly czas nie to miejsce nie ta godzina nie ta data.
a tam nie wyszło
ja sie spotkałam z Nenar 4 razy : >
w wakacje mam ustaolne spotkanie z Kinga, Pulkownikiem i EU (a EU wie?=D)
porpsotu trzeba potrafic sie ugadac
bo takie pieprzenie bez sensu jest jak próba dogadania sie z uposledzoną małpa
PS. Pani fan PP : > ma pani błąd w podpisie
'Nie chcę cię czestować śmiercią' a nie 'nie chcę częstować cię śmiercią'
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 09 Lip, 2005 11:08
chciałam zauważyć drogie dziecię że jeśli chodzi o spotkania losuxowe to każde miasto ma swoje spotkanie a nie ogólnopolskie, ale co tam pozatym fanów losuxa jest troche więcej niż nas i troche bardziej im zależy na spotkaniu widocznie, jeśli chcesz kogoś poznać to sie z nim zgadaj poprostu, a po co np. jechać mi ileś tam km do łodzi załóżmy jeżeli bedzie tylko kilka osób z którymi mogłabym sie spotkać bliżej? pomyś, musi być sporo ludzi aby sie oplacało, bo nieoplaca sie jechać dla jednej czy dwóch osób,
don't worry mysza :> EU wiedzieć ... na trzecim warszawskim zlocie po raz trzeci w tym samym składzie bo po raz drugi nie dopisali innii ;> obgadalismy co i jak ...
Co do takich zlotów ... to akurat zazwyczaj jest to uzgadniane na gg ... przynajmniej w przypadku moim ... EU ... Tseja i Otwieracza ... ( i Bouliego ... ale on nie stąd ;P )
don't worry mysza :> EU wiedzieć ... na trzecim warszawskim zlocie po raz trzeci w tym samym składzie bo po raz drugi nie dopisali innii ;> obgadalismy co i jak ...
Co do takich zlotów ... to akurat zazwyczaj jest to uzgadniane na gg ... przynajmniej w przypadku moim ... EU ... Tseja i Otwieracza ... ( i Bouliego ... ale on nie stąd ;P )
hmmm a innych z wawy to nie ma, co mogli by przyjsc?