taa.. pomysl [cenzura]... wogole swietna jestes bosz... czemu jeste staka zalosna? ciekawe skad bys wziela 50 osob... i tak nikt nie przyjdzie nawet nie masz o czym marzyc... kurde i zakonczmy juz ten temat!
taa.. pomysl [cenzura]... wogole swietna jestes bosz... czemu jeste staka zalosna? ciekawe skad bys wziela 50 osob... i tak nikt nie przyjdzie nawet nie masz o czym marzyc... kurde i zakonczmy juz ten temat!
Nie rozumiem cie. Raz mowisz ze jestem swietna raz ze zalosna i to naet zaraz obok siebie! Tez cie nie rozumiem. - roie tak jak widze ze napisalas jakis post. to 50 to tylko przyklad. Kobito popatrz do tylu to zobaczysz - mowily nie ktore osoby ze moga przyjechac. A ombre, gdzie mieszkasz?
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
a co do tego ze mowila ze raz jestes swietna a raz zalosna to:
IRONIA [łac. < gr.]: sprzeczność między dosłownym znaczeniem wypowiedzi — pozorną akceptacją jakiegoś poglądu, a jej istotnym sensem — świadomie ukrytą negacją;
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 18:26
AmazonkAA napisał/a:
nie mam nic. Jak ktos lubi, to niech oglada.
Ale jak dla mnie to by byla strata czasu, poniewaz nienawidze zwiedziac koscilow, klasztorow, katedr, koscilolkow drewnianych i czego tam jeszcze nie ma. Zawsze jak ide przez ostrow tumski we wrocku, to widze pelno wycieczek niemieckich dla starszych osob i tylko chodza i ogladaja kazdy kosciol po kolei. Jak dla mne to totalna nuda i strata pieniedzy.
No ale jak wy lubicie, no to sobie ogladajcie, ja w to nie wnikam.
Nuda?
Praktycznie każdy kościół, katedra, klasztor to perełka architektury.
Takie coś nie ma prawa zanudzać.
To zależy od tego, co kto uważa za piękne, bo niektórzy będą się ekscytować architekturą, a np. Na widoki gwiazd, czy asteroidów będą jęczeli.
Nasty napisał/a:
chyba cie czeka spotkanie sam na sam z marcia..
Ja tylko wyraziłem swoje poparcie apropos miejsca;) A na chęci do zlotów jeszcze przyjdzie czas=)
_________________ Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 20:52
Ombre w Pelerynie napisał/a:
Himitsu napisał/a:
Takie coś nie ma prawa zanudzać.
To zależy od tego, co kto uważa za piękne, bo niektórzy będą się ekscytować architekturą, a np. Na widoki gwiazd, czy asteroidów będą jęczeli.
Uważam, że architektura jest jedną z nielicznych rzeczy, która powinna podobać się każdemu. Owszem, wszystkich zachwycać nie musi, ale każdy znajdzie tam coś dla siebie, jakiś element który go zainteresuje.
Ja też podziwiam często, acz musisz zauważyć, iż z młodzierzy robi się "rozziomowany tłum", którego już nie intteresują takie rzeczy. Po prostu... każdy ma swoje gusta.
_________________ Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 21:21
To już nie są gusta, tylko jełopizacja.
Architektura jest sztuką, która towarzyszyła człowiekowi odkąd nauczył się cokolwiek budować. Choćby (a może głównie?) z tego względu każdy powinien mieć do niej wrodzony pociąg i każdy powinien w jakimś stopniu zwracać na nią uwagę, choćby odruchowo.
Nie wyobrażam sobie człowieka, któremu nie podobałaby się jakaś solidnie i estetycznie wykonana budowla. A do takich w większości należą wspomniane wyżej kościoły itp.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 22:13
Himitsu napisał/a:
To już nie są gusta, tylko jełopizacja.
Architektura jest sztuką, która towarzyszyła człowiekowi odkąd nauczył się cokolwiek budować. Choćby (a może głównie?) z tego względu każdy powinien mieć do niej wrodzony pociąg i każdy powinien w jakimś stopniu zwracać na nią uwagę, choćby odruchowo.
Nie wyobrażam sobie człowieka, któremu nie podobałaby się jakaś solidnie i estetycznie wykonana budowla. A do takich w większości należą wspomniane wyżej kościoły itp.
ee pieprzysz bez sensu ;/ nie kazdy musi sie podniecac architektura... Tak samo jak nie kazdemu musi sie podobac Mona Lisa czy Pan Tadeusz...
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 07 Lip, 2005 22:17
Marcia10 napisał/a:
najlepiej to moje Mogilno! Jest tam co zwiedzać - kościółek a dokładnie klasztor - w niedzielę przyjadą tam reliwie św Teresy od dzieciątka Jezus. zapraszam! Ja bede na pewno:D. szczegoly podaje na gg lub pw bo nie moge znlezc strony klasztoru.
ty bedziesz więc nas nie będzie
proste???
osobiście obstawiam wawe, większość ma tak samo daleko, duże miasto nie bedzie textów że to wiocha [chociaż tak uważam ale mniejsza], jest gdzie iść wszyscy wiedza gdzie to co to,
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 08 Lip, 2005 18:31
kradziejka napisał/a:
wszyscy wiedza gdzie to co to,
Ja nie wiem ;P
Proponuję Warszawę. Ale tą w USA. Praktycznie też wszyscy mają równą drogę. ;]