wszytskie dobre programy do obrobki sa shareware. Jedynie co, to mozesz zalatwic sobie nielegalnie na gieldach elektornicznych za jakies kilkanascie zl, albo jechac na wersjach demonstracyjnych sciaganych z neta.
ja mam photoshopa i jestem zadowolona.
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 13:45
Zalezy co chcesz zrobic. Proste efekty mozna wykonac na darmowym Irfan View, ktorego uzywam.
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 02 Cze, 2005 18:52
opętana napisał/a:
poczta chcesz wysłac? ale to jest kilkaset mb o ile wiem
Czy Poczta Polska sprawdza ile co ma MB? :> Maja tylko uczulenie na waglika...
Chociaz jak ktos zauwazyl mozna ruszyc pupe na gielde... albo zapytac jakichs kolegow (nie wierze, zeby nie mieli ps'a)
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 05 Cze, 2005 17:06
photofiltre
taki jakis nowy,za fri i ma dużo filtrów i jest na poziomie PS
Jezeli PSP chodzi Ci tylko kilka dnia to nic nie stoi na przeszkodzie zeby dzialal wiecznie na twoim kompie, wystarczy sciagnac tylko kraka np. z tad http://www.astalavista.pl i po kłopocie możesz cieszyc się swoim programem do obrobki zdjec. A co do kogos kto napisal ze poczta moze wyslac to raczej sie nie zmiesci
jak sie ma odpowiedni program (BitTorent**) to mozna i foto szopa sciągnąc taką pełną wersje bez zadnych ograniczen ze uzywasz 30 dni i koniec
albo GIPM tez niezły program ;]x
** lepszy od BirTor(r)ent jest Azureus - dop. mod.
_________________ Księżyc coś kracze, wrona blaskiem lśni
Zawsze znajdę milionera, co przerzuci węgiel mi