ale wszyscy sa ostatnio rpzewrazliwieni na punkcie "koemrcha - niekomercha"! dla mnie to wisi czy jakis zespol ejst komercyjny, wazne zeby fajnie grali! =)
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 10 Cze, 2005 15:26
Shaleniec napisał/a:
ale wszyscy sa ostatnio rpzewrazliwieni na punkcie "koemrcha - niekomercha"! dla mnie to wisi czy jakis zespol ejst komercyjny, wazne zeby fajnie grali! =)
'
no, racja.
ps. grzeczna Wierzba ;]
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 22:59
Jezu co za dyskusja komercha czy nieXD... Wiecie co to jest komercyjny zespół każdy który się wybił z garażu a innymi słowy nagrał płytę, czyli każdy znany wam zespół jest komercyjny chyba, ze ten sąsiada, który gra w garażu 300m dalej...
Wiem Kalifornijki punk jest cienki... popowaty
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 23:21
elfkaNenar napisał/a:
Jezu co za dyskusja komercha czy nieXD... Wiecie co to jest komercyjny zespół każdy który się wybił z garażu a innymi słowy nagrał płytę, czyli każdy znany wam zespół jest komercyjny chyba, ze ten sąsiada, który gra w garażu 300m dalej...
Wiem Kalifornijki punk jest cienki... popowaty
pop nie zawsze jest cienki ;/
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 13:54
Nie chodzi mi o to, zę pop jest cienki, bo stary pop jest spoko, teraxniejszy jest trochu do kitu trochu bardzo... ale chodziło mi o to, ze punk kalifornijski jest cienki... ale jak powiedziałam komerchą można nazwać każdy zespół więc to mały argument
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 14:27
bez sensu gadasz ;]
pomysl troche i napisz cos konkretnego
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 14:29
W którym momencie?
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 18:08
no bo po pierwsze nazywasz jakas muzyke "cienka" z niewiadomego powodu, mieszasz w to komercje niewiadomo po co, skroo zaraz sama mowisz, ze to zly argument i wogole platasz sie w zeznaniach. A obecny pop jest tez dobry, tylko ze meski i niszowy ;] z dodatkiem gitar najlepiej
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 12:33
Nie napisałam ani razu, że to jest komercja... mój pierwszy post jest o tym, zę komercją jest każdy zespół, po za tym pop nie uważam za cienki, ale kalifornijski punk tak...