muzyka świetna, a wokal... hm... czasem trudno było zrozumieć wokaliste. ;)
_________________ feel the hell.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 16:53
noo wymiatasz ale ta perkusja za bardzo wdaje sie w uszy to takie dzwonienie a wogule to mrocznie spiewasz tzn spiewu to nie przypomina ^^ gitarka tez wymiata dobre to jest ;]
mysle ze cos dla fanow slipknota :p
wokal- brzmi jak hymn napieprzonego kaleki ;/ to nawet mroczne nie jest, nie wiem jaki byl Twoj zamysl, ale dla mnie brzmi niesamowicie nieudanie.
gitara- wiekszosc kawalka ta sama nudna i nieurozmaicona melodia z dodatkiem 1 nie mniej nudnego i nieatrakcyjnego przerywnika
perkusja- fakt, ze jest dosc "wysunieta" i latwo ja uslyszec to nie blad- bledem jest wysuniecie na czolowy plan tak nieumiejetnej gry; jezeli cos znow tak nieatrakcyjne i nie wyroznia sie niczym sposrod tlumu to nie ma sensu tego wyszczegolniac, wrecz przeciwnie- ukrywac niedoskonalosci ;/
ogolnie nie podoba mi sie wybitnie, ale mysle, ze uczac sie na bleda mozecie wyjsc na ludzi
wokal- brzmi jak hymn napieprzonego kaleki ;/ to nawet mroczne nie jest, nie wiem jaki byl Twoj zamysl, ale dla mnie brzmi niesamowicie nieudanie.
gitara- wiekszosc kawalka ta sama nudna i nieurozmaicona melodia z dodatkiem 1 nie mniej nudnego i nieatrakcyjnego przerywnika
perkusja- fakt, ze jest dosc "wysunieta" i latwo ja uslyszec to nie blad- bledem jest wysuniecie na czolowy plan tak nieumiejetnej gry; jezeli cos znow tak nieatrakcyjne i nie wyroznia sie niczym sposrod tlumu to nie ma sensu tego wyszczegolniac, wrecz przeciwnie- ukrywac niedoskonalosci ;/
1. zamysł był zeby sprawdzić jak potrafie sie drzeć na maksa
2. widać nie slyszales orginału . ściągnij sobie. sepultura - roots bloody roots. chociaz kompozycja ta sama to jednak ma power. no i sepultura - rattamahata tez zajebczaste
3. perka z sampli jakbys nie zauwazyl wielki znawco