Kocham jednego chłopaka ale on chodzi z inna. Na dyskotece widziałam jak tańczyli razem zrobilo mi sie bardzo przykro a nadodatek mamie tego powiedziec nie moge bo uwaza ze jestem ja to zamłoda kłuce sie z nia cały czas niewiem co zrobic.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Czw 23 Cze, 2005 16:03
Nic nie poradzisz ... Nie zakocha się w Tobie na siłę ...
Tak naprawdę w tym wieku nie można kogoś naprawdę kochać ... zauroczyłaś się nim po prostu ;] z czasem przejdzie ;]
najlepiej to tupnij nogą i puść dącha... ;p
jak juz dziewczyny pisaly - przestan zwracac na niego uwage. ;] przejdzie z czasem. nie proboj go 'odbijac' bo najprawdopodobniej wyjdziesz z tego z jeszcze wiekszym dolem. ;] postaw sie tez w sytuacji tej jego dziewczyny. co bys zrobila, gdyby jakas laska zaczela podrywac twojego faceta? ;]
odpusc. posluchaj sie mamy. ;]
skoro on wybral inna, i jest jemu z nia dobrze, to raczej nic nie zrobisz, nie wymusisz na nim, zebys ty mu sie podobala.
pogodz sie z tym, life is brutal ;]
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Czw 23 Cze, 2005 22:25
Ja mam tak samo, no tzn. powiedzmy, że miałam... całkiem niedawno. Bujałam sie w tym chłopaku ok. 2 lata. Miał dziewczyne, teraz ma inną...widać nie jest pisane nam być razem. Znalazłam chłopaka [dobra, to on mnie znalazł buehehe ;p] i jest fajnie, nie musze sie starać zeby tamten mnie zauważył... miłosc sama przyszła :]
Poprostu zrezygnuj z Niego, wiem ze to nie jest łatwo. Bardzo dobrze wiem. Ale czemu Ty masz zabiegać o jego względy? Niech inny chłopak zabiega o Twoje Miłosc przyjdzie w odpowiednim czasie, nie martw sie
_________________ mood for ska
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 24 Cze, 2005 19:37
Nie ma po co się smucić.
Proawie każda dziewczyna tak kiedyś miała. Zabujała się w kimś bez wzajemności.
Powodzenia
Znajdziesz sobie jeszcze kogoś innego!
Nawet nie zawracaj sobie nim głowy, bo żaden facet nie jest warty ani jednej Twojej łzy. Przyjdzie odpowiedni moment i czas to znajdziesz sobie innego o niebo lepszego
_________________ Tylko jeden księżyc świeci
Tylko jedno słońce lśni
Tylko jedno serce kocham
Które nosisz właśnie Ty!
już niejednokrotnie zdarzała się tzw. miłość platoniczna - jednostronna. jeżeli on ma dziewczynę, to niech z nią będzie i niech jak najlepiej im się powodzi. nie staraj się ich rozdzielić, bo to nie miałoby sensu. nie wiem, ile dokładnie masz lat, ale możliwe, że to co "czujesz" do tego chłopaka, jest jedynie zauroczeniem, co, na twoje szczęście, szybko przechodzi. po prostu postaraj się o nim zapomnieć, wiem, że to nie łatwe, ale wykonalne. na pewno będzesz miała jeszcze kogoś innego, lepszego. bo w końcu to strata tego chłopaka, że cię nie zauważa
pozdrawiam serdecznie, 3maj się!
_________________ Gdy wyschnie źródło gwiazd
Będziemy świecić nocom
Gdy skamienieje wiatr
Będziemy wzruszać powietrze
Zbigniew Herbert "Napis"