Jak chłopacy się powinni zachowywać żeby okazać dziewczynie że im na niej zależy . Co powinni robić
? Proszę o odpowiedzi
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 16:47
Hmm... uśmiechać się, dobrze sie dogadywać, pomagać dziewczynom i wiele innych cech ale o tym w nastepnym odcinku
Powinnaś wiedzeć jak zakochani chłopcy się zachowuja.. nie widzą świata po za to jednyna itd.
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 17:07
Sam tytuł mnie powalil, no ale juz dobra ...
yy ... na pewno chłopak, któremu zalezy na jakiejś dziewczynie powinien robić wszystko aby w jego towarzystwie, jej partnerka czuła się b. dobrze [haah ... bez aluzji xP]
Wszędzie i o każdej porze być do jej dyspozycji
yyy ... zabierac ją na romantyczne wypady, np. do parku, zapraszac gdzies, np. do kina, i po prostu chcieć spędzać z nią każdą wolną chwilę ... zagadywac na przerwie szkolnej [wiem, ze to nie na czasie] No i pod jakimś pretekstem [np. pozyczenia zeszytów] rozmawiać, uśmiechać się etc.
alez banalny temat chłopak powinien być w stosunku do dziewczyny miły, "kochany" (że tak to nazwe) etc to chyba z resztą oczywiste. nie wiem co chciałaś dokładnie otrzymac w odpowiedzi, bo uważam, że to proste
_________________ Gdy wyschnie źródło gwiazd
Będziemy świecić nocom
Gdy skamienieje wiatr
Będziemy wzruszać powietrze
Zbigniew Herbert "Napis"
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 28 Cze, 2005 12:54
Powinien jej kupić proshe najlepiej czerwone z żółtym napisem kocham Cię
oj nie zawsze.. jakos tka zauwazylam, ze dla osob ktore znajduja sie clakiem z boku latwiej zauwazyc to, ze ktos sie komus podoba, niz dla samej osoby podobajacej sie..
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Niestety, większość chłopaków (przynajmniej tych co znam) nie umie okazać, że zależy im na dziewczynie, albo są nieśmiali Ale mam nadzieję, że z wiekiem im się to zmieni. A jak się powinien zachowywać jest już wcześniej opisane. Pożycza zeszyty od Ciebie, zagaduje przy każdej nadarzającej się okazji, prosi o pomoc w lekcjach, pomaga w potrzebie, prawi komplementy, co chwilę spogląda na Ciebie (a jak się spotkają wasze spojrzenia, to zmieszany patrzy w inną stronę), itp.