Ostatnio zmieniony przez Lolcia dnia Czw 30 Cze, 2005 11:41, w całości zmieniany 1 raz
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 27 Cze, 2005 14:05
jeśli kochał cie wcześniej nie widze powodu dlaczego miałby nie kochać cie teraz, jak wynika z twojego profilu masz 13 lat a więc on zapewne też jest w podobnym wieku a co za tym idzie możesz byc jego pierwszą dziewczyną, może poprostu nie wie że lubisz kwiatki? powiedz mu kiedyś że miłoby było jakbyś dostała, może to na niego podziała... a może go poprostu onieśmielasz lub zamało sie znacie?
Kiedy ludzie się kochają, to nawet w ciszy nie czują się skrępowani. Poza tym to jak długo znasz tego chłopaka? Może po prostu nie w jego stylu jest zrywanie kiwatków, wyznawanie co chwile swich uczuć i tym podobne. A jeżeli przeszkadza Ci to, to pogadaj z nim o swoim problemie, wątpliwościach...
no coz, jelsi sie patrzy i usmeicha to znasczy ze podziwia twoje piekno ze az mu dech zapiera ^^
nei amrtw sie, tez tka mialam z ejndym ze swoich chlopakow.. bylam jego peirwsza dziewczyna. musialam wiasc sprawe w swoje rece, troche go rozkrecilam, np. sama sie pierwsza przytulalam a on twey juz wiedzial co robic:D
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
po prostu go nieśmielasz. postaraj się z nim więcej rozmawiać, okazywac czyłość, to, że go kochasz itp... on po prostu musi się jeszcze wszystkiego nauczyć a ty pewnie jesteś jego pierwszą "nauczycielką"
_________________ Gdy wyschnie źródło gwiazd
Będziemy świecić nocom
Gdy skamienieje wiatr
Będziemy wzruszać powietrze
Zbigniew Herbert "Napis"
hmm.. a ja znam chlopaka ktory zrobil troche po chamsku:/ swoja pierwsza dziewczyne wykrozystal, zeby sie wszystieog nauczyc, tj. calowania i ogolnie zachowywania sie w zwiazku.. jak sie nauczyl to ją rzucil i poszeld do innej
ale twoj na pewno tkai nie jest bo by sam proponowal rozne "Zabawy"
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
więc jak go kochasz skoro nie rozmawiacie za sobą to pewnie go nie znasz za dobrze możena kogoś tak kochać chyba za wygląd tylko. Wiesz może czym się interesuje?? jak tak to zagadaj do niego o czymś z jego zainteresowań. Sama zarzuć jakieś tematy nie wiem jakie możę film albo sport
_________________ I love my sweet heart
....zamknięty cały świat w króciutkim słowie "MY"