| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Jak powiedzieć
Autor Wiadomość
maggie1992 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 21:55   Jak powiedzieć Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak odróżnić zakochanie od zauroczenia?? Jak powiedzieć/napisać chłopakowi że się go kocha? Jakich słów użyć?? Pomóżcie (znam Go dobrze mam jego maila, nr. domowy, mogę mieć koma) Odpowiedzcie na wszystkie pytania proszę
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 21:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zauroczenie - ktos ci sie podoba
zakochanie - to duzo wiecej.. kiedy sie dobrze zna ta osobe, jest sie jej bliska..
Powrót do góry
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 22:05   

Zauroczenie jest chwilowe... podoba Ci się ktoś i nagle już nic nie czujesz do tej osoby, podoba Ci się kto inny...
A jeżeli to miłośc to jest na jakiś czas... rozwija się... Love

Najprościej jest użyć słów ,,Kocham Cię'' biggrin
Powrót do góry
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 22:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale użyj tych słów jak już z nim jesteś i to jakiś czas, a nie tak że nie jesteście razem, a ty wyskoczysz kocham Cię, albo po dwóch dniach chodzenia ze soba

Numer Gadu-Gadu
6345828
Shana Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 22:12    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

miłość jest czymś głębszym od zauroczenia. zauroczenie obejmuje raczej tylko warstwę zewnętrzną... czyli wygląd mam na myśli. zauroczenie, przychodzi szybko i równie szybko odchodzi. miłość natomiast nie przyjdzie tak szybko. potrzeba na to czasu, energii i także chęci, myślę. chociaz czasami miłość przychodzi bez naszej wiedzy Wink hm przypomniało mi się coś. zauroczenie - ktoś powie "kocham cię, bo cię potrzebuję" ; miłość - ktoś powie "potrzebuję cię, bo cię kocham".
jeśli nie chcesz przeżyć jakiegoś wielkiego "szoku", że tak powiem, najpierw dowiedz się, czy ty podobasz się temu kolesiowi. w każdym bądź razie ja bym tak najpeirw zrobiła, niż od razu wyjeżdżać z tekstem "cześć, co u ciebie, wiesz co, kocham cie... " troszke śmiesznie Wink a jeśli tak, to po prostu... "kocham cie" powinno wystarczyć.

Będziemy wzruszać powietrze

Zbigniew Herbert "Napis"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4254015
maggie1992 Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 22:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale chodzi o to że ja z nim nie chodze czasem wydaje mi się że on coś czuje.. w ogóle sytuacja jest porąbana bo to brat mojej bratowej ;*)
Powrót do góry
Shana Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 22:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

heh to czyli to jakaśtam rodzina?? :O ja sie nie znam w tych sprawach no ale... :O

Będziemy wzruszać powietrze

Zbigniew Herbert "Napis"
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
4254015
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 22:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Milosc od milosci platonicznej rozni sie tez tym, ze kochajacy akceptuje wady partnera/ parnterki, natomiast zauroczonych tych wad w ogole nie dostrzega

Numer Gadu-Gadu
2740642
Odpowiedz do tematu