Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 18:27 co to może oznaczać?
Mam na oku chłolpaka z mojej klasy. Lubimy się(ja go kocham). Co może oznaczać: Zaprosił mnie na pizze, zaproponował mi spacer o godz. 19:30, ciągle na mnie patrzy i uśmiecha się, pożycza zeszyty, pyta się co będzie na sprawdzianie, i fajnie się nam rozmawia. Co to może oznaczać?? Plis odpowiedzcie
to oznacza, ze jestes slepa i malo bystra. ;p
jezu, mowisz, ze sie w nim bujasz i przeciez widac jak cholera, ze chlopakowi na tobie zalezy, a ty sie jeszcze pytasz? ;) kuj zelazo poki gorace! ;D
ale nie oto chodzi, masz obok nicka ikonke plci meskiej, no a tak poza tym, twoj nick tez jest meski
no to wiesz, troche dziwnie zabrzmial twoj post
a skoro uwazasz, ze to twoj znak zodiaku, to moze lepiej bylo sobie dac na lwica?
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 22:22
Masz ikonkę męską, a po za tym to, zę idziecie o 19.30 oznacza coś innego niz to, zę idziecie o 15.00?
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 22:33 Re: co to może oznaczać?
leci na ciebie ty na niego też no SUPER!!
bedziecie dobrą parą bardzo do siebie pasujecie!! wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!!! super super super poderwij go! załóż temat jak go poderwać!
o tak!!
Czy naprawdę tego nie widać? Nie możesz się domyślec o co chodzi? No przecież o co tu może chodzić.... Jak czytam takie posty, to wydaje mi sie, ze rozmawiam z kimś opóźnionym....
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 20:52
jaka jest roznica czy by zaprosil na spacer o 15,30 a 19,30. a to ze zaczepia, porzycza zeszyty nie musi od razu znaczy ze cie podrywa, no a ty go na pewno nie kochasz, najwyzej zauroczona jestes, porozmawiaj z nim to bedziesz wiedziec..