no a moja klasa nie jest.. i bysmy sie pewnie bawili do pupy.. pewnie z 25 osob by przesiedzialo caly czas, no a z tego co wych mowila "bedzie bardzo dobry disk dzokej" <lol> wiec pewnie bylo by juz calkiem do [cenzura]
tzn mysmy mieli komers wszystkich 3 klas wiec 20 osob siedzialo ;p ale w momencie kiedy na komersie obecnych jest 120 to chyba jednak calkiem niezle nam szlo ;]
Mój komers był najlepszą zabawą w skzolę, bo prowadził go jakiś DJ spoza szkoły, któy zauważył, ze więcej osob tz. jest większy ruch przy kawałkach rockowych (nasz klasa o to dbała) więc prawie non stop leciał rock, punk i ska... Akuraci, Metallica nawet leciała niami... no i do tego wiele panienek nażekało, ze jest kicha, ale mnie się strasznie podobał
mowie ci po raz kolejny! mielismy miec razem.. tylko ze z mojej klasy akurat pewnie by z 20 osob siedzialo a pare sie bawilo.. ale nie mielismy wogole..