Hey!!! A ja swojemy ex kupiłam słodziutkie bokserki i bardzo mu się podobały....
_________________ Hey mam na imię Ola... Jak macie jakieś problemy zawsze możecie na mnie liczyć ;* Sama też licze na pomoc w razie czego
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 13:40
To zalezy czy z okazji czy bez okazji... bez okazji najcześciej się kupuje coś małego co pomoże pamietać, niektózy także dają swoje zdjcie w jakiejś ładnej rameczce, co pomaga jeszcze bardziej pamietać...
Z jakieś okazji moze nawet waszego następnego miesiąca bycia razem albo urodzin czy coś... coś większego może być smieszne lub bardziej romantyczne, tutaj polecam koszulkę z ciekawym nadrukiem ew. napisem JESTEM ZAJĘTY
ja odradzma kupowania perfum, bo to jest wybor indywidualny i intymny wrecz.. cos co sie tobie moze spodobac, jemu moze zupelnie nie pasowac.
ktos tu napomnial cos o koszulkach.. ;] to tez jest jakis pomysl. jednak najlepiej zrobic niespodzianke w stylu zdjecie w rameczce.. jesli to mozliwe to ciebie i jego, ale wtedy nie ebdzie niespodzianki:P
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 14:20
Chyba, ze ma już wczesniej zdjecie ich razem ...
Perfumy to zalezy czy on zdaje się na nią, czy raczej na siebie np. mój woli pachniec tak jak ja tego chce niż tak jak on woli
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 14:25
Shaleniec napisał/a:
ja odradzma kupowania perfum, bo to jest wybor indywidualny i intymny wrecz.. cos co sie tobie moze spodobac, jemu moze zupelnie nie pasowac.
ktos tu napomnial cos o koszulkach.. ;] to tez jest jakis pomysl. jednak najlepiej zrobic niespodzianke w stylu zdjecie w rameczce.. jesli to mozliwe to ciebie i jego, ale wtedy nie ebdzie niespodzianki:P
1000 razy jest perfum niz koszulka
ja mam np taki gust, ze w zyciu nikt by w niego nie trafil ;]
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 25 Cze, 2005 15:19
Shaleniec jak sie kogos dobrze zna i wie jakich perfum wczesniej uzywal to sie potrafi kupic w prezencie takie zeby mniej wiecej odpowiadaly;p albo zawsze mozna pojsc z osoba ktorej sie kupuje zeby sobie wybrala.. ale to juz nie to samo co niespodzianka ;p
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 26 Cze, 2005 16:43
Cytat:
Nom, ale moim zdaniem jako upominki najlepsze są jakieś symboliczne figurki, z porcelany na przykład.
ty na prawde jesteś jakiś odchyłkowy, na pewno jesteś facetem?