| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Prezent dla chłopaka
Autor Wiadomość
Ari Płeć:Kobieta

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 11:16   Prezent dla chłopaka Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czy wypada dać chłopakowi jakiś mały upominek czy jakieś coś Neutral ...??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
5130380
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 11:20   

A czemu ma nie wypadać?
Czyżby chodziło Ci o upominek bez przyczyny?
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 11:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wlasnie.. prezenty zawsze uszczesliwiaja:p czy jest okazja czy nie..
Powrót do góry
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 11:22   

Jakby co to :
- Grę komputerową, perfumu (to zależy jakie lubi), jakąś książkę (jeśli lubi czytać), itp.
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 11:29   

Kosta napisał/a:
Jakby co to :
- Grę komputerową, perfumu (to zależy jakie lubi), jakąś książkę (jeśli lubi czytać), itp.

Nom, ale moim zdaniem jako upominki najlepsze są jakieś symboliczne figurki, z porcelany na przykład.
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 11:42    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

czy ja wiem.. ja nie nawidze figurek porcelanowych.. i wiele osob znam ktorym tez sie takie prezenty nie podobaja..
Powrót do góry
maslanka Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 13:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hey!!! A ja swojemy ex kupiłam słodziutkie bokserki i bardzo mu się podobały....Smile

Numer Gadu-Gadu
3015459
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 13:40   

To zalezy czy z okazji czy bez okazji... bez okazji najcześciej się kupuje coś małego co pomoże pamietać, niektózy także dają swoje zdjcie w jakiejś ładnej rameczce, co pomaga jeszcze bardziej pamietać...
Z jakieś okazji moze nawet waszego następnego miesiąca bycia razem albo urodzin czy coś... coś większego może być smieszne lub bardziej romantyczne, tutaj polecam koszulkę z ciekawym nadrukiem biggrin ew. napisem JESTEM ZAJĘTY Cool
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 14:16    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja odradzma kupowania perfum, bo to jest wybor indywidualny i intymny wrecz.. cos co sie tobie moze spodobac, jemu moze zupelnie nie pasowac.
ktos tu napomnial cos o koszulkach.. ;] to tez jest jakis pomysl. jednak najlepiej zrobic niespodzianke w stylu zdjecie w rameczce.. Smile jesli to mozliwe to ciebie i jego, ale wtedy nie ebdzie niespodzianki:P

H. Poświatowska
Powrót do góry
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 14:20   

Chyba, ze ma już wczesniej zdjecie ich razem Razz ...
Perfumy to zalezy czy on zdaje się na nią, czy raczej na siebie np. mój woli pachniec tak jak ja tego chce niż tak jak on woli
Powrót do góry
Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 14:25   

Shaleniec napisał/a:
ja odradzma kupowania perfum, bo to jest wybor indywidualny i intymny wrecz.. cos co sie tobie moze spodobac, jemu moze zupelnie nie pasowac.
ktos tu napomnial cos o koszulkach.. ;] to tez jest jakis pomysl. jednak najlepiej zrobic niespodzianke w stylu zdjecie w rameczce.. Smile jesli to mozliwe to ciebie i jego, ale wtedy nie ebdzie niespodzianki:P

1000 razy jest perfum niz koszulka
ja mam np taki gust, ze w zyciu nikt by w niego nie trafil ;]
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 25 Cze, 2005 15:19    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaleniec jak sie kogos dobrze zna i wie jakich perfum wczesniej uzywal to sie potrafi kupic w prezencie takie zeby mniej wiecej odpowiadaly;p albo zawsze mozna pojsc z osoba ktorej sie kupuje zeby sobie wybrala.. ale to juz nie to samo co niespodzianka ;p
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 16:43   

Cytat:
Nom, ale moim zdaniem jako upominki najlepsze są jakieś symboliczne figurki, z porcelany na przykład.
ty na prawde jesteś jakiś odchyłkowy, na pewno jesteś facetem?
Powrót do góry
Shaleniec Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 18:08    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

figurki z porcelany to najgorsze co moze byc Razz oklepane i w ogole.. tym bardziej sloniki!! Neutral

H. Poświatowska
Powrót do góry
Himitsu
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Cze, 2005 18:40   

Tsej napisał/a:
Cytat:
ty na prawde jesteś jakiś odchyłkowy, na pewno jesteś facetem?

Jeśli mi powiesz, że tego typu symboliczne prezenciki nie są dobre, to normalnie wyśmieję ci się w twarz.
Powrót do góry
Strona 1 z 3 Idź do strony 1, 2, 3  Następny
Odpowiedz do tematu