Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
ja bym poprostu nie poszla :] mialam podobna sytuacje jak mi kazali chodzic na fortepian starzy:P to sobie nie oszlam poprostu i tyle, lol! no co ci moga zrobic te nauczycielki? powiesz, ze od poczaktu sie nie zgadzalas i ze mogly wziasc twoja decyzje pod uwage wczensiej to by kogos znalazly i problemu nie mialy ;p
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
To u Was się cały czas stoi i ani drga? xD U mnie w szkole na jakichś tam szkolnych imprezach tylko wchodzimy, hymn i wychodzimy ;] Gorzej na jakichś "wyjazdach", ale przynajmniej wtedy poznaje się super ludzi z innych szkół, z którymi można swobodnie pogadać, pożartować, itp. Też nikt mnie nie pytał o zdanie, nie mogłem się nie zgodzić ;P No i tak dźwigam to badziewie ;] Na szczęście za rok się go pozbywam ]:->
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
sie wchodzi, hymn, gadka dyrki, jakies dyplomy, wyroznienia, rozdanie swiadectw z czerwonym paskiem, jakis program artystyczny, albo przemowienie gosci typu jakas wazna osoba w miesice, wice dyrka, samorzad uczniowski, samorzad rodzicow itd.. i potem sie wychodzi.. tak to przynajmniej u nas wyglada..
To faktycznie nie zaciekawie, w takich momentach cieszę się, że chodzę do mojej szkoły ;] Najpierw prowadzący chwilę gadają, przemówienie dyrki, wchodzimy, hymn, po hymnie wychodzimy i tyle do roboty mamy
_________________ Wiesz co nas łączy... Ta historia, która nigdy się nie kończy...
~~~~~~~~~~~~~~~~~
Everything is over but Trance Music is still alive
no to ciesz sie.. jescze jak mamy taka dyrke jak my i zaczela nam gadac ze jestesmy [cenzura] rocznikiem bo w 89 zmienil sie ustroj polityczny w polsce i zaczela to nam opowiadac historie polski z ostatnich 16 lat, potem z pol godz o cmentarzu orlat lwowskich potem wymieniali wszystkich co dostali jakies wazne wyroznienia w tym roku, potem z kazdej klasy osoby z czerwonymi paskami nagradzali.. masakra.. no i jescze przemowienie naszego kolegi, dziewczyn z samorzadu.. dobrze ze to koniec tej szkoly.. a za rok.. za rok dla 2 klas nie bedzie im sie pewnie chcialo takich apeli przygotowywac.. ;p oby..