Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 17:40 ...==Załamana i zawiedziona :(:(...==
Nie wiem co mam myslec o tym własnie sie dowiedziałam ze moja przyjaciółka mnie obgadała w pewnej sprawie!! Nie wiem czy mam w to wiezyc, czy ktos poprostu chce nas skłucic, czy chce cos na tym zyskać!! czy moze ten ktoś nie klamie i mowi prawde!!
Załamałam sie bo miałam do niej pełne zaufanie i zawsze mowiła ze jakby ktos cos na mnie jej powiedział to nie zostaiwłaby tego tak!! Co mam robic!! Jesli sie jej o to zapytam to nie wiem czy powie prawde jesli taka jest!!
Co robic?? Napisałam jej sms!! ze musmy powaznie porozmawiac!!
Ale tak naprawde nie wiem co jej powiedziec!!
Pomozcie!! doradcie co robic i co myslec o tym!!!
Naraziew wiem ze mam doła!!
Kosta -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 18:00
Tak, powinnaś z nią porozmawiać. Zapytaj, czy czasem to nie ona Ciebie obgadywała. Myślę, że jeżeli większość osób mówi, że to jednak ona, to tak raczej jest.
Będzie dobrze
3maj się
a jesli nie powie prawdy??? bo patrząc tak normalnie na to to chyba kazdy by zaprzeczył!!! i włąsnie to robi bo piszemy sms!! i mowi ze nic takiego nie pamiata, nawet nie wie w czym mogłaby mnie obgadac!! a jak ja zapytałam kim ja jestem tak naprawde dla niej!! odpisała ze dobra kolezanka czy przyjaciółka nie wie!!! to co to miało znaczyc?? kim jestem?? pokłuciłysmy sie bo!! napisała ze jak tamtej wieze to spoko!! to jej napisałam jeszcze ostrzej!!
najlepszym rozwiązaniem bediz enieprzjemowanie się na zapas.. a jak ebdize okazja to porozmawiaj.. i patrz jej podczas rozmowy w oczy, to sie przekonasz cyz klamie czy mowi prawde.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
no napewno w pierwszej kolejnosci wieze przyjaciółce, ale akurat tego to sobie nie mogł nikt zmyslec, podobno ten ktos siedział nie daleko i to słyszał!!! Chce jej wiezyć, ale boje sie tego ze jak zaprzecza, to cos jednak prawdy w jej plotce jest!!
Przeciesz jak ja zapytam to i tak sie nie przyzna ze tak było, zreszta juz zaprzeczała, ze czegos takiego nie pamiata!!! Co robic??
a gdyby zaprzeczała??
i gdybys sie jej zapytała kim dla niej jstes!! a ona odpowiedziałaby że dobra kolezanka czy przyjaciółka nie wie!!
Jak na to zareagowałabys??
uwiezyłabys tak poprostu jakby powiedziała ze ona czegos takienie mowiła, przynajmniej nie pamiata!!????
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 23:35
ona nawet nie wie czy uwaza cie za przyjaciolke, w tym wypadku bym miala mieszane mysli na temat tego co mowi i jej to powiedziala.. i trzymala do niej jakis dystans bo jak widac ona tego co jest miedzy wami nie uwaza za przyjzn
i mam jej powiedziec to ze skoro nie wie czy jestem dla niej przyjaciółka, to nie wiem co myslec!! że mam mieszane uczucia??
Własnie to mnie dobiło i od tego sms nie wiedziałam co myśleć!!
A nie dawno jak miała doła, było jej źle, pisałysmy sms!! i napisała że jestem dla niej przyjaciółka, a ona dobrą nie ejst!! ze dziekuje ze jestem i ze jej pomagam!!! to juz nic z tego nie wiem!! jestem wkoncu czy nie!! tu moiw jedno tu znowu nie jest pewna!!
co wkoncu ostatecznie mma zrobic?? nie chce jej stracic, ale tez nie jest nie jasnosci, cche szczerości!! jak jej napisałam ze przydałaby sie szczera rozmowa, nic nie napisała, dopiero po jakims czasie ze nie jedzie do szkoły, ani jutro ani po jutrze!!! czemu??? boi sie? czy juz nic nie rozumiem z tego pomoz please
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 20 Cze, 2005 23:50
tak samo jak ona powiedziala ze nie wie czy jestes jej kolezanka czy przyjaciolka..tego czy jestescie przyjaciolkami czy nie to wam nie powiemy bo was nie znamy i to wy to powinnyscie wiedziec najlepiej.. i tylko wy mozecie odpowiedziec na to pytanie
ale jak ci sie wydaje!!
Czy to ze powiedziała ze jestem jej przyjaciólka to moze znaczyc ze to powiedziała że jej pomagam, czy to ze powiedziała ze nie wie czy ejstem jej przyjaciólka było w gniewie ze tak mogłam pomyslec ze mnie obgadała!!??? bo mam wrazenie teraz jak tak o tym mysle ze chyba to pierwsze!!