Mam duże sińce pod oczami i sama niewiem czemu je mam. Wyglądam jakbym miała podbite oczy. Wydaje mi sie że mam złe krązenie wokól oczu. Czy jest na to jakaś rada.??
Próbowałam żelu arnikowego ale nic niepomogło anawet stały sie wieksze. Pliss pomóżcie??
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 21:09
Moja kolezanka jak również mój kolega mają to od urodzenia, tak poprostu mają, takie podkrążone oczy, lekko czerwone... To chyba nic złego
To może być od zmęczenia, niewyspania, przepracowania, kłopotów z nerkami, złej diety, złego odrzywiania, zbyt dużej il słodyczy, od urodzenia i to chyba wszystko :]
since to choroba [jakiegos narządu,a nie np. skory pod oczami ,chyba nerek ale nie jest em pewna],zadko kiedy np.długie ślęczenie przed kompem,albo i odwodnienie.ja radze sie wysypiac i ograniczac tv i kompa,duzo sie ruszac i PIĆ,przez jakis czas,jak nie minie to do lekarza [chociazby do p rzychodni..]
ja tez mam since pod oczami .. :/ czasmai wieksze czasami mniejsze, ale u mnie to chyba od zmeczenia.
a u ciebie jak napisali poprzednicy to moze byc z roznych powodow, to zalezy czy sue dobrze wysypiasz, czy ejstes duzo na powietrzu, itp.. radze pojsc do apteki czy sklepu z kosmetykami i zapytac o jakis krem pod oczy, ktory byc moze troche rozjasni te since.. albo porpostu zacnzij bardziej dbac o siebie i moze z czasem znikną.
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
też mam sińce pod oczami. Ale u mnie to akurat z niewyspania, bo dziś spałam 10 godzin i nie ma po nich śladu
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Nie 19 Cze, 2005 16:29
Chesterka napisał/a:
To może być od zmęczenia, niewyspania, przepracowania, kłopotów z nerkami, złej diety, złego odrzywiania, zbyt dużej il słodyczy, od urodzenia i to chyba wszystko;]
+ zbyt dlugiego korzystania z komputera
Ja to mam dziedziczne (po ojcu :/), ale maskuje i uzywam masci, wiec nie widac.
since to choroba [jakiegos narządu,a nie np. skory pod oczami ,chyba nerek ale nie jest em pewna],zadko kiedy np.długie ślęczenie przed kompem,albo i odwodnienie.ja radze sie wysypiac i ograniczac tv i kompa,duzo sie ruszac i PIĆ,przez jakis czas,jak nie minie to do lekarza [chociazby do p rzychodni..]