tak tak tak usuń sobie połowe posta i przeczytaj jak chcesz jeszcze poprzestawiaj literki bo chodzi o to że masz np temat czemu krowa jest zielona i wszyscy piszą bla bla bla i ktoś na końcu pisze a ja widziałem krowe czerwoną i to jest post do usunięcie bo jest nie na temat więc ktoś kto chce odpowiedzieć na post widziałem krowe czerwoną powinien założyć temat sobie gdzieś pod nazwą krowy czerwone, i przestać mówić o krowach czerwonych w temacie o krowach zielonych, bo chyba kretynem nie jest i wie gdzie się wypowiada, sami sobie piszecie w tematach które są nieodpowiednie a potem coponiektórzy proszą o wywalenie offtopu, pozatym nienapisałam sami sobie temat przenieście tylko SIE przenieście
a co do stosunku to jeśli chodzi o osoby których posty nie na temat zdażyło mi się wyrzucić to stosunek jest taki że więcej niż połowa sie czepia o to:/ a osoby niewypowiadające się w temacie to popierają, własnego nie ruszać ale czyjeś offtopy kasować?:/
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:10
Choćbym nie wiem jak chciał, powyższego posta za cholerę nie zrozumiem :/
kradziejka napisał/a:
pozatym nienapisałam sami sobie temat przenieście tylko SIE przenieście
Eee... czy mogłabyś dobitnie powiedzieć, o co Ci chodzi? :/ Mamy się wynieść z forum?
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:14
Himitsu napisał/a:
Choćbym nie wiem jak chciał, powyższego posta za cholerę nie zrozumiem :/
kradziejka napisał/a:
pozatym nienapisałam sami sobie temat przenieście tylko SIE przenieście
Eee... czy mogłabyś dobitnie powiedzieć, o co Ci chodzi? :/ Mamy się wynieść z forum?
nie, nie o to chodzi, poprostu jak zaczynacie pisać nie na temat to załóżcie sobie nowy temat i tam piszcie, już nie mówie o proszeniu moda o to tylko żeby np. jedna osoba założyla ten temat i przekopiowała te posty
[odezwałam się do pana na gg aby ew. tam porozmawiać chyba troche spokojniej] chodzi o to że osoba wypowiadająca się ma świadomość w jakim temacie pisze a przynajmniej powinna mieć, i ma świadomość co pisze więc co z tego wynika wie że nie pisze na temat lub pisze na temat, zdaża się również że pisze na bazie poprzedniej wypowiedzi która głównego problemu nie dotyczy, więc wszyscy off topujący aż tak kretyńscy nie są żeby nie wiedzieć że dany offtop robią
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:19
1. Najbardziej jednak ciekawi mnie fakt, czemu dopiero teraz zapanowała taka offtopofobia. Wcześniej takiej nie uświadczyłem.
2. Na GG nie będzie mnie chyba do poniedziałku, to i tak se spokojnie nie porozmawiamy :]
dajcie spokoj oftop to oftop i nie ma sie co zastanawiac - jest jasna regula (pisana czy nie) ze ot sie nie robi...nawet jesli sa sensowne...a jak sie pojawi to przeniesc i nie dyskutowac - posty sa tyle ze w innym forum czy temacie....a wy jak widziece, ze sie robi interesujacy oftop to mozecie nawet w poscie napiac, ze mozna by go przeniesc...tez mozecie nam ulatwic sparwe i pomoc - a nie tylko zadac....
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:21
frigg napisał/a:
a jak sie pojawi to przeniesc i nie dyskutowac - posty sa tyle ze w innym forum czy temacie....a wy jak widziece, ze sie robi interesujacy oftop to mozecie nawet w poscie napiac, ze mozna by go przeniesc...tez mozecie nam ulatwic sparwe i pomoc - a nie tylko zadac....
Oooo, dokładnie.
Btw, jak żyję jeszcze nie widziałem forum, na którym userzy sami zakładaliby tematy z rozpoczynających się gdzie indziej offtopów. Zawsze i wszędzie była to robota modów, i jakoś nigdy żaden nie narzekał.
Może wiedzieli, że to ich praca?
Ostatnio zmieniony przez frigg dnia Sob 18 Cze, 2005 16:23, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:21
Himitsu napisał/a:
1. Najbardziej jednak ciekawi mnie fakt, czemu dopiero teraz zapanowała taka offtopofobia. Wcześniej takiej nie uświadczyłem.
A tak w ogóle... trzeba trochę wyluzować.
spokojna jestem chociaż tego po mnie nie widać, jedyna trochę denerwująca rzecz to to że trzeba w kółko to samo naście razy tłumaczyć a co do offtopofobii to ja nie jestem długo modem jakbyś niezauważył a posty nie na temat dla mnie osobiście są denerwujące więc je wywalam
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:22
ale jezeli jakas ddziewczyna napisze że np. że rosną jej zielone włosy na nogach to 4 ludzi napisze jej rady a 12 sie uśmieje to wtedt posty tych 12 ludzi sie usuwa a nie przenosi i dyskutuja sobie..
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:24
kradziejka napisał/a:
co do offtopofobii to ja nie jestem długo modem jakbyś niezauważył a posty nie na temat dla mnie osobiście są denerwujące więc je wywalam
To zauważyłem.
Nie przypominam sobie jednak, żebym zauważał Twoje upomnienia w każdym offtopie, zanim stałaś się modem.
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:27
bo jak ktoś nie jest modem albo w niektórych przypadkach super modem [ bo modów mlodszych czy niedoświadczonych można zawsze i wszędzie krytykować] i sie nie wlepi ostrzeżeń czy nie usunie postow to ostrzezenia wszyscy będą mieli gdzieś i będą offtopować dalej, a co dopiero ostrzezenie niemoda? tylko by cię wyśmiali
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:32
Acha... czyli że jak ktoś nie jest modem, to nie powinien prosić o kończenie offtopów, bo zostanie wyśmiany.
Mnie osobiście śmieszy właśnie taka postawa... :/
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:36
Himitsu napisał/a:
Acha... czyli że jak ktoś nie jest modem, to nie powinien prosić o kończenie offtopów, bo zostanie wyśmiany.
Mnie osobiście śmieszy właśnie taka postawa... :/
to masz dziwne poczucie humoru bo mi nie jest do śmiechu pozatym ja nie jestem od proszenia co ja mam pisać? bardzo bym prosiła kochani przyjaciele z łaski ulitujcie się nademną i nie offtopujcie tutaj? tak tyci tyci gdzies ingdziej prosze
z nadzieją kradziejka, tak mam pisać? nie przesadzasz? już kilka razy zostałam wysmiana i nie będe mówiła przez kogo:/ a co do tego że nie zauważałeś moich postów to może przed nadforum? gdzie wszystkie offtopy są inteligentne a użytkownicy są mądrzejśi niż tutaj? tam nie usuwa się postów tam jest idealna kraina marzeń i offtopów?
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 17:33
sorry, ale nawet gadanie o operacjach plastycznych u dziewczyn w temacie o tym, jakie sie podobaja facetom to NIE jest OT.
OT ma miejsce, gdy rozmawiamy o kremowkach w temacie o dlugosci czlonka.
A po przeczytaniu listy usunietych moich postow zachcialo mi sie smiac, poniewaz 70% bylo na temat.
No dobra.... spoko... a nie wiesz jak się mama czuje w tej sytuacji? Czerwieni się czy zachowuje się zwyczajnie? Jeśli sie czerwieni to znaczy że jej jest z tym cięzko i należy z nią porozamamwiać. Jeśli to dugie znaczy że dalej uważa cię za małą dziewczynkę i musisz jej pokazać że jesteś już nastolatka.
S ztona
Nie walczę o posty ale to troszke wkurzające jak wnosisz coś do tematu i ci to kasują...
Sztona
_________________ Miłość nie polega na wzajemnym wpatrywaniu się w siebie,
ale wspólnym patrzeniu w tym samym kierunku.