Czemu, do jasnej cholery, ktos mi usuwa posty tkore sa calkiem na temat?
Wchdoze sobie na poczte wczorja i rpzedwczoraj i za akzdym razem multum maili, ze post zostal usniety! cyztam te posty i prawie kazyd na temat! co to ma byc?!
_________________ bądź przy mnie blisko
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
ja moge niewysyłać powiadomień jak niechcecie
pozatym to nie jest forum dla offtopiarzy i zauważ że sama powiedziałaś PRAWIE KAŻDY był na temat, bo np to że mandaryna miała 3 operacje plastyczne tyczy sie tego co faceci widzą w dziewczynach w stu procentach
moze 1/5 tych postow byla nie na temat i do teog nic nie mam! dobrze, ze je usuwacie, ale, na milsoc boska, jak mozna tak ebzmyslnie usuwac DOBRE posty?! co?!
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 15:23
przepraszam bardzo to nie w tą strone moja droga bo twoje posty nie były odpowiedziami na pytanie w temacie tylko na pytanie z postu wyżej , czyli były kontynuacją czyjejś myśli a nie spełnieniem prośby osoby dany temat zakładającej, a tylko takie powinny tam się znajdować, a po takiej wymianie po kilka postów robi sie offtop a osoba szukająca pomocy jej nieznajdzie wśród w tym temacie niepotrzebnych postów nawet jak będzie udzielona, chcesz podyskutować z kimś? jeszcze raz odsyłam na komunikatory prywatne lub do dzialu testy lub założenia nowego tematu wtedy nikt ci postów nie skasuje,
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 15:35
Nie za ostro trochę?
Jeśli z jednej rozmowy zaczyna się jakaś inna, która również może się okazać ciekawa, to po co wywalać posty? Nie lepiej wydzielić do innego tematu?
zgadzam sie z himitsu :/ po co usuwac sensowne posty?
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 15:53
więc skoro chcecie porozmawiać i chyba sami widzicie że rozmowa schodzi na inny temat to załóżcie sobie temat w testach czy gdzieś i tam gadajcie, sami możecie to zrobić ale jak mod usunie posty czy wydzieli temat to odrazu za przeproszeniem darcie mordy gdzie jest mój temat kto go usunął? kto mi skasował post? sami sie przenieście poproście o przeniesienie ale nie, zapewne jakby ktoś w twoim temacie zrobil taki offtop w którym nie brałabyś udziału to byś sie pewnie wydarła [ i tak wiem że temu zaprzeczysz]
prosze bardzo posty będą przenoszone albo nic nie będzie robione jak chcecie ja nie bede nic robić na siłe wasza wola
Ostatnio zmieniony przez Shaleniec dnia Sob 18 Cze, 2005 15:54, w całości zmieniany 1 raz
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 15:53
poprostu moze one wywołały offtop etc ale to poprostu ostre zasady ;]
Shaleniec, a z jakiego działu są te pousuwany, twoim zdaniem sensowne, posty?
Bo ja wczoraj robiłam porządki w dziale Moda,Uroda,Wygląd i może przez przypadek pousuwałam jakieś twoje posty ... ale wątpię.
a moze bys tak laskawie wykazala troche inteligencji i zamiast ebmzyslnie usuwac bodajze jakis zbior postow na okreslony temat to bys przeniosla je?
myslenie nie jest trudne -_-'
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 15:57
można zacząć gadać inaczej bo offtopów niepowinno być dlatego są kasowane a przenoszenie to taryfa ulgowa, jest temat to piszesz na ten temat a nie odpowiadasz sobie lub komentujesz post poprzednika, rozmowy po raz trzeci mówie że na komunikatorach prywatnych, bo ja nie będe myśleć za ludzi offtopujących a może oni chcą to przenieść a może skasować a może lubią lody truskawkowe?
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 15:57
a jak sie zrobią 3 oftopy w jednym topie to co?nie beda usuwane tylko grzecznie rozdzielane i zrobią modzi 3 tematy ;/?Ludzie,to wtedy jest jak u konia:
jak kon zrobi cos zle i mu tego nie uswiadomisz to wejdzie mu to w nawyk i bedzie robil caly czas zle.
ale to nie zmienia faktu, ze bardoz duzo moich postow bylo na temat i pytam: DLACZEGO ZOSTALY USUNIETE? bo jestem w 100% pewna ze wiele z nich bylo na temat://
bo tylko wtedy
nie jest mi zimno
H. Poświatowska
Himitsu -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 16:02
kradziejka napisał/a:
ale jak mod usunie posty czy wydzieli temat to odrazu za przeproszeniem darcie mordy gdzie jest mój temat kto go usunął? kto mi skasował post?
Powiedz mi, jaki jest stosunek ludzi drących mordę za wydzielenie tematu do ludzi nie drących się. Jeśli pierwszych rzeczywiście będzie więcej, to zwrócę honor.
kradziejka napisał/a:
więc skoro chcecie porozmawiać i chyba sami widzicie że rozmowa schodzi na inny temat to załóżcie sobie temat w testach czy gdzieś i tam gadajcie, sami możecie to zrobić (...) sami sie przenieście
:/
Wiesz Ty w ogóle, kto to jest moderator? Bo wydaje mi się, że chyba jesteś nieodpowiednią osobą na tym stanowisku.
Gabra napisał/a:
a jak sie zrobią 3 oftopy w jednym topie to co?nie beda usuwane tylko grzecznie rozdzielane i zrobią modzi 3 tematy ;/?
Właśnie po to są moderatorzy. To się nazywa ryzyko zawodowe.