A ja dzisiaj byłam na trzech lekcjach (zawsze mam tyle w piątek) ;P I jak dla mnie to bez weekendu tylko 4 dni zostały. W czwartek 6 kl mają zakończenie, a reszta w pt!
Kradzijko chyba ci sie pomylily pewne elementy. Zostalam zbanowana poniewaz stanelam w obronie tych co zosatli niesluznie zbanowani, bez wyjasnien. Podobnie tez jak niekotrzy uzytkownicy. A i tak bym z moda w tej sytuacji zrezygnowala bo tu bede CZASEM zagladac. Jezeli chodzi o poziom intelektoalny to yhm nie bede oceniala raczej twojego sadzac po twoich niekotrych postach. Na tym drugim forum sa uzytkownicy z tego forum ktorych lubie i szanuje. I zapewniam cie ze ich poziom intelektualny moim skromnym zdaniem jest nieco wyzszy od twojego.
Akacja12 ja nie szpanuje innym forum. Poprostu przedstawiam fakty.A jesli bym nawet chciala szpanowac to nie mam czym. Forum ani nie jest moje ani nic takiego.
Wiesz... ja nie wiem czy mogę.... bo tam są za bardzo inteligentni ludzie... wprost Nadludzie!!! Są o wiele b. inteligentni i mądrzejsi niż my... Nie powinnymś tam wchodzić, żeby im tematów nie pobrudzić....
Wiesz... ja nie wiem czy mogę.... bo tam są za bardzo inteligentni ludzie... wprost Nadludzie!!! Są o wiele b. inteligentni i mądrzejsi niż my... Nie powinnymś tam wchodzić, żeby im tematów nie pobrudzić....
Same muflony
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 09:36
HeyaH napisał/a:
Chesterka napisał/a:
Same muflony
Lolz z tego co pamietam muflony to dzikie żyjące kozy