| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Być a może nie być?
Autor Wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Czw 16 Cze, 2005 21:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale nie zawsze.. wiec nie mozna mowic ze jak diluje od razu cpa.. pozatym nie diluje tylko dilowal.. wiec chyba mozna by czasami zapomniec o przeszlosci.. ale to juz ona i jej chlopak musza sie postarac bo my tu nic nie zrobimy
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 17 Cze, 2005 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Sama byłam w takim związku ok 2 lat ... I co :p olewałam zakazy ... i w sumie ciesze sie Smile bo bylo calkiem calkiem

Nie bede Ci mwoic zebys rozmawiala z rodzicami ... bo dosyc czesto to nic nie daje a wrecz przeciwnie przysparza wiecej nerwów ... zakazów etc ...

Jesli sie kochacie to wytrzymacie te probę Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
KaCha:) Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 17 Cze, 2005 15:53    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiem, chcę wytrzymać, a to, że nie mozemy byc razem, a robimy wszystko na przekór... to chyba wzmacnia nasze uczucie. Wiecie co? Zawsze się zauraczałam w chłopaku, ale to... jest takie cos pierwszy raz, jakoś poważniej, tylko, że niedługo wakacje:( i powinnam się cieszyc, ale wtedy zostaje nam ewentualne spotykanie sie na co sobotnich dyskotekach <nie jestesmy z tej samej miejscowosci> Czy to wszystko ma sens??? A co do dilerow... ja widzialam go pare razy spalonego i ja wiem jak sie czlowiek wtedy zachowuje, poza tym czlowiek uzaleznony ma pewne "zachowania" ktore, uwierzcie mi, naprawde da sie poznac... ja mu wierze Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3245816
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 18 Cze, 2005 10:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

KaCha:) napisał/a:
Wiem, chcę wytrzymać, a to, że nie mozemy byc razem, a robimy wszystko na przekór... to chyba wzmacnia nasze uczucie. Wiecie co? Zawsze się zauraczałam w chłopaku, ale to... jest takie cos pierwszy raz, jakoś poważniej, tylko, że niedługo wakacje:( i powinnam się cieszyc, ale wtedy zostaje nam ewentualne spotykanie sie na co sobotnich dyskotekach <nie jestesmy z tej samej miejscowosci> Czy to wszystko ma sens??? A co do dilerow... ja widzialam go pare razy spalonego i ja wiem jak sie czlowiek wtedy zachowuje, poza tym czlowiek uzaleznony ma pewne "zachowania" ktore, uwierzcie mi, naprawde da sie poznac... ja mu wierze Smile

Tak tak znam to baardzo dobrze ... wrecz identyczna sytuacje mialam Smile
Tyle ze w sumie ja postanowilam chlopaka wyciagnąc ... jako przyjaciolka ... i udało mi sie Smile a pozniej ... a pozniej sie jakos wszytsko tak zakrecilo ze nyu nyu Smile

Tak tak ... dwoje ludzi gdy czuje sie w pewien sposob " osaczonych " czuje miedzy sobą wieksza wieź ... czasami takie zwiazki duzo dluzej wytrzymują niz zwiazki w ktorych wszytsko jest proste Smile To zostało udowodnione nawet Wink

Jesli sie kochacie to ma sens Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 2 z 2 Idź do strony Poprzedni  1, 2
Odpowiedz do tematu