Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 21:34
ale nie zawsze.. wiec nie mozna mowic ze jak diluje od razu cpa.. pozatym nie diluje tylko dilowal.. wiec chyba mozna by czasami zapomniec o przeszlosci.. ale to juz ona i jej chlopak musza sie postarac bo my tu nic nie zrobimy
Wiem, chcę wytrzymać, a to, że nie mozemy byc razem, a robimy wszystko na przekór... to chyba wzmacnia nasze uczucie. Wiecie co? Zawsze się zauraczałam w chłopaku, ale to... jest takie cos pierwszy raz, jakoś poważniej, tylko, że niedługo wakacje:( i powinnam się cieszyc, ale wtedy zostaje nam ewentualne spotykanie sie na co sobotnich dyskotekach <nie jestesmy z tej samej miejscowosci> Czy to wszystko ma sens??? A co do dilerow... ja widzialam go pare razy spalonego i ja wiem jak sie czlowiek wtedy zachowuje, poza tym czlowiek uzaleznony ma pewne "zachowania" ktore, uwierzcie mi, naprawde da sie poznac... ja mu wierze
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 18 Cze, 2005 10:28
KaCha:) napisał/a:
Wiem, chcę wytrzymać, a to, że nie mozemy byc razem, a robimy wszystko na przekór... to chyba wzmacnia nasze uczucie. Wiecie co? Zawsze się zauraczałam w chłopaku, ale to... jest takie cos pierwszy raz, jakoś poważniej, tylko, że niedługo wakacje:( i powinnam się cieszyc, ale wtedy zostaje nam ewentualne spotykanie sie na co sobotnich dyskotekach <nie jestesmy z tej samej miejscowosci> Czy to wszystko ma sens??? A co do dilerow... ja widzialam go pare razy spalonego i ja wiem jak sie czlowiek wtedy zachowuje, poza tym czlowiek uzaleznony ma pewne "zachowania" ktore, uwierzcie mi, naprawde da sie poznac... ja mu wierze
Tak tak znam to baardzo dobrze ... wrecz identyczna sytuacje mialam
Tyle ze w sumie ja postanowilam chlopaka wyciagnąc ... jako przyjaciolka ... i udało mi sie a pozniej ... a pozniej sie jakos wszytsko tak zakrecilo ze nyu nyu
Tak tak ... dwoje ludzi gdy czuje sie w pewien sposob " osaczonych " czuje miedzy sobą wieksza wieź ... czasami takie zwiazki duzo dluzej wytrzymują niz zwiazki w ktorych wszytsko jest proste To zostało udowodnione nawet