Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 12:07 WYNIKI Z EGZAMINÓW GIMNAZJALNYCH
Mam już wynik... 80 ptk :d - troche mam mieszane uczucia - bo human zepsulem - 45 ptk : ( na probnym mialem 47 i chcialem miec lepszy niz na probnym Sad z matmy za to sie poprawilem o 8 ptk w porownaniu do probnego - 35 ptk ;] - w sumie bede mial 146/148 ptk ;] - nie jest zle - do LO w NH sie z palcem w d... dostane ;]
50 z polskiego [nie pisałam, jestem laureatem olimpiady]
33 z matmy.
Łącznie 83. Nie zależało mi zbytnio bo laureaci są przyjmowani do szkół poza kryteriami i już wiem, że będę w tej wymarzonej szkole 2LO w Gorzowie Wlkp. ; )
U mnie 80
Humanistyczny - 45
Matematyczno przyrodniczy - 35
Jak dla mnie to słabo ... ale amosfera panowała swietna ... a to ksero sie popsulo ... a to ktos strony nie mial = = biegali gadali = = tragedia :/
u nas wszystko odbylo sie bardzo spokojnie i nie bylo zadnych problemow ;] oto kolejny przyklad przewagi Krakowa nad tą wiochą Warszawą [bo tam Kampinos-Warszawa - nie wielka roznica]
u mnie tez zadnych problemow nie bylo.. ani technicznych ani z komisja.. okazalo sie ze nauczyciele sie dobrze znaja wiec usiedli w jednym miejscu i 2 godz siedzieli, gadali, brechtali a my robilismy co chcielismy.. no a wyniki maja byc jutro..
chcialam troche wiecej ale nie ma zle ;] razem bede miec 143 do wymarzonego liceum przy czym srednia granica przyjec to 120-130 pnkt wiec jestem dobrej mysli:)
chcialam troche wiecej ale nie ma zle ;] razem bede miec 143 do wymarzonego liceum przy czym srednia granica przyjec to 120-130 pnkt wiec jestem dobrej mysli:)
No nie wiem.. ja w sumie bede mial 146 ptk.. a ide do LO gdzie granica dolna to 125 ptk.. [w zeszlym roku tyle mial najslabszy nowoprzyjety] a sie denerwuje :/
matma 33
humanistyczny 38
jestem bardzo zadowolona..
antonfucker a jak ci wyszlo ze 120 pkt.. da sie wogole tyle miec.. najwiecej to 50 za testy + 40 za oceny + chyba 10 za jakies wieksze osiagniecia wiec 100..