Ant0n po tym jak niektore osoby zostaly zbanowane zbanowane zostaly niektore osoby z neostrady.. za niewinnosc.. i to czy wrocimy nie bylo pewnie wiec daj sie dziewczynie pocieszyc powrotem ;p
O moderatorstwie nie mysle.Napisalam na poczatku ze bede tu TYLKO czasem zagladac. Teraz siedze na drugim forum, inni uzytkownicy zbanowani przez toje zreszta tez na nim sa.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 20:00
no ba jak moda ci zabiorą to sie focha strzela udaje złą i wynosi na inne forum ze zbanowanymi użytkownikami
fajne tam masz towarzycho a może adekwatne do inteligencji?...
masło adam 1991 hm.... ania 12 mama ani ktoś jeszcze?
scv -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 20:13
kradziejka napisał/a:
no ba jak moda ci zabiorą to sie focha strzela udaje złą i wynosi na inne forum ze zbanowanymi użytkownikami
Kradziejko, nie moja wina, że egzystujesz w brodziku intelektualnym i w taki sposób się wyżywasz na innych, ale może troszkę przychamuj, a co do towarzystwa, to na pewno jest inteligentniejsze niż średnia tego, które jest tutaj.
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 20:14
a - mój sarkazm
b - dokładnie przeczytanie jej wypowiedzi
c - powodzenia & logiczne myślenie
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 16 Cze, 2005 20:57
scv napisał/a:
kradziejka napisał/a:
Kradziejko, nie moja wina, że egzystujesz w brodziku intelektualnym i w taki sposób się wyżywasz na innych, ale może troszkę przychamuj, a co do towarzystwa, to na pewno jest inteligentniejsze niż średnia tego, które jest tutaj.
kolejny kopiuje te smieszne brodziki intelektualne lol. kradzierzka ma racje.
Wszyscy się wszyskich czepiają... Ludzie, nie możecie jakoś... *to słowo mi tu tak średnio pasuje* wyluzować? Co temat, to znowu... 'ty sie pchasz na moda'/'po co założyłaś/eś ten temat?' chyba przynajmniej 5 takich już widziałam ;P Cieszmy się, już za 7 dni wakacje