Również witam i dziękuję za odblokowanie. I radzę przestać się przejmować pewnymi osobami pokroju Potwory[Ant0nfucker], bo na nie tylko nerwów szkoda, już raz miała zablokowane konto, ale stwierdziła, że powróci, by się zachowywać tak jak poprzednio.
mam nadzieje, ze teraz na tym forum zapanuje bardziej przyjazna atmosfera
a tak przy okazji to Czesc, i zycze cie szczerze, zebys nie musiala wysluchiwac tych wszystkich klotni, bo co tydzien byla tu nowa
_________________ Kiedys znajde dla nas dom z wielkim oknem na swiat,
znowu zaczniesz ufac mi,
nie pozwole ci sie bac!
Pewnie 75-cio letnia babcia piszaca z domu spokojnej starosci;]
W przeciwieństwie do Ciebie u nas już najmłodsi w rodzinie wiedzą, co znaczy słowo Rodzina, miłość i szacunek do starszych osób. Babcia kojarzy się im z dobrem, ciepłem i osobą, która zawsze wysłucha i pomoże. Nie jestem jeszcze babcią a Dom Spokojnej Starości to miejsce gdzie lądują takie osoby jak Ty. Jeśli Twoje dzieci będą miały Twój charakterek to w takim właśnie miejscu w przyszłości się znajdziesz.
brawo - wlasnie takiej adminki nam trzeba ;] przydalo by sie zeby sie Pani udzielala na tym forum - chamstwo nalezy eksterminowac w trybie natychmiastowym ;]
Pisze nie pani tak jak chcialas, jednak z wielkim trudem to przechodzi przez moje serce na klawiature poniewaz dla mnie jestes starsza osoba ktora trzeba uszanowac :-). Mam nadzieje ze zapanujesz nad forum i od nowa wroci tutaj mila i przyjemna atmosfera, nie ukrywam ze jestem zaskoczony odejsciem Agnieszki bardzo dobrze mi sie z nia wspolpracowalo i rozmawialo, jednakze mam nadzieje z Toba rowniez bedzie milo i przytulnie, napewno zdajesz sobie sprawe ze ciazy na Tobie wielki obowiazek, bynajmniej wg. mnie to forum jest bardzo milym kacikiem w Polskim internecie jednakze trzeba na nim wprowadzic troche zmian i zasad, mam nadzieje ze Ci się to uda, wrazie gdybys miala jakies problemy zawsze chetnie sluze pomoca jako weteran tego forum, ktore w mlodosci mnie uksztaltowalo i wiele nauczylo poprzez pozytywnych ludzi ktorych milo wspominam do dzis dnia mam tu na mysli Dega, Nemeie ktorzy byli dla mnie wielkim autorytetetem. No to chyba tyle na poczatek tych cieplych slow wierze ze Bedziesz swietna administratorką
Mam nadzieje ze zapanujesz nad forum i od nowa wroci tutaj mila i przyjemna atmosfera, nie ukrywam ze jestem zaskoczony odejsciem Agnieszki bardzo dobrze mi sie z nia wspolpracowalo i rozmawialo, jednakze mam nadzieje z Toba rowniez bedzie milo i przytulnie, napewno zdajesz sobie sprawe ze ciazy na Tobie wielki obowiazek, bynajmniej wg. mnie to forum jest bardzo milym kacikiem w Polskim internecie jednakze trzeba na nim wprowadzic troche zmian i zasad, mam nadzieje ze Ci się to uda, wrazie gdybys miala jakies problemy zawsze chetnie sluze pomoca jako weteran tego forum, ktore w mlodosci mnie uksztaltowalo i wiele nauczylo poprzez pozytywnych ludzi ktorych milo wspominam do dzis dnia mam tu na mysli Dega, Nemeie ktorzy byli dla mnie wielkim autorytetetem.
Pewnie 75-cio letnia babcia piszaca z domu spokojnej starosci;]
W przeciwieństwie do Ciebie u nas już najmłodsi w rodzinie wiedzą, co znaczy słowo Rodzina, miłość i szacunek do starszych osób. Babcia kojarzy się im z dobrem, ciepłem i osobą, która zawsze wysłucha i pomoże. Nie jestem jeszcze babcią a Dom Spokojnej Starości to miejsce gdzie lądują takie osoby jak Ty. Jeśli Twoje dzieci będą miały Twój charakterek to w takim właśnie miejscu w przyszłości się znajdziesz.
brawo - wlasnie takiej adminki nam trzeba ;] przydalo by sie zeby sie Pani udzielala na tym forum - chamstwo nalezy eksterminowac w trybie natychmiastowym ;]