witajcie to znowu ja!!!!! pisalam o roznych moich problemach ze bole sie bolu ze nie wiem czy to zrobic ale najbardziej sie balam a teraz jestem szczesliwa bo zrobilam to i bylo na prawde extra a to dlatego ze zrobilam to z chlopakiem ktorego kocham i nie zaluje tego ani troche jestem szczesliwa i tyle hurrraa i jeszcze chce powiedziec ze ani troche mnie to nie bolalo no moze troszke na poczatku ale pozniej juz wogole bylo super
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 04 Cze, 2005 14:05
Cieszymy się
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 04 Cze, 2005 14:32
Lol.. niech ktos zalozy temat "zwierzenia szczesliwych nastolatek po udanym stosunku" :/. A wogole to niedawno ktos byl atakowany ze wzgledu na opowiadanie o swoich przezyciach w lozku..
Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Lis 2004 Posty: 809
Wysłany: Sob 04 Cze, 2005 22:54
http://forum.dziecionline.pl/viewtopic.php?t=5558
przykro mi regulamin jest - i to nie od dzis.....a ze wymyslony przez modow - trudno - takie prawo dala modom administratorka, a na modow zgodzili sie nie kto inny tylko forumowicze......
a ten temat, nie opisuje technik, przezycia owszem - i w sposob o wiele bardziej cywilizowany niz wasze przeycia w temacie o czipsach i piwie....ale jesli uwazacie go za zbyt kontrowersyjny to nie ma problemu - na zyczenie sie zamknie...