Chciałam sie dowiedzieć, jakie zajmujecie miejsca w konkursach ortograficznych. Ja w 3 klasie:
III miejsce w szkolnym
I miejsce w gminnym
II miejsce w powiatowym
i....
taśma sie urwała bo był koniec roku szkolnego...
A 4 klasa:
I miejce półfinał szkolny
IV miejsce w konkursie na mistrza szkoły ortografi...
No i jeszcze przede mna jest 5 klasa...
_________________ Nie szukaj nieszczęścia w świecie zapełnionym szczęściem... Zawsze jesteś tu mile widziany..
w III kl. podstawówki zajełam 3 miejsce w X Szkolnym Konkursie Ort. i dostałam za to "Anie z Zielonego Wzgórza" no i zawsze jak są konkursy ort. to biore w nich udział bo jestem dobra ;]
eh ta skromność ;p
_________________ mood for ska
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 08 Cze, 2005 16:45
W 3 klasie miałam II miejsce w szkolnym konkursie.A teraz to juz raczej nie biore udziału w takich konkursach,tylko w matematycznych,przyrodniczych,z anielskiego itp
P.S. To nie ta kategoria moja droga
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 09 Cze, 2005 20:09
I nagroda w wojewódzkim konkursie literackim "O różę Małego Księcia" w dziale literatura przedziale wiekowym 11-13 lat
Echhhh... Jak zaje***cie tego dużo jest to się niewiele pamięta. I nie tylko ORTOGRAFICZNE!!!
Całymi kopami te konkursy lecą... Nie za często ale w roku szkolnym ich po kilka jest (z każdego przedmiotu, no nie każdego, rządzą: ortografia, matma, przyra i tym podobne). Zazwyczaj pierwsze albo jakieś, jakiekolwiek na podium, zazwyczaj średnio między 1-3, czasami mieszczę się w ganicach 1-5... Zawsze jest dobrze.
_________________ Nic, bowiem mój ty przemądrzały kolego, to nie takie zwyczajne nic, produkt lenistwa i niedziałania, lecz czynna i aktywna Nicość, to jest doskonały, jedyny, wszechobecny i najwyższy Niebyt we własnej nieobecnej osobie!!!
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Kiedyś miałam I miejsce w ortograficznym...gminnym...
Ale to dawno było... :]
_________________ When you cried i'd wipe away all of your tears
when you'd scream i'd fight away all of your fears
and i've held your hand through all of these years
but you still have
all of me