Dziękuję Dexterowi i Miracle
To jest na technikę ... Braliśmy temat o różnych witaminach etc. i babka zadala to na zadanie domowe =/ Tę jego biografię mam omówić, a nie tylko miec napisane w zeszycie I jeszcze kazala z 10 etykiet pokarmow zywnosciowych napisac w tabeli ilosc tluszczow, bialek,weglowodanow i innych pierdół
Yyyp? A ktora ty klasa jestes? Liceum? Bo ja takiego czegos nigdy nie mialam (i chwala Bogu)...
5??? Ja takiego czegos w zyciu nie mialam. My na technice mielismy robic w tym roku tylko karmniki dla ptakow z BUTELKI!!!!, karawele z kartonow, i grupowo szopki z kartonow... Brak mi slow.
5??? Ja takiego czegos w zyciu nie mialam. My na technice mielismy robic w tym roku tylko karmniki dla ptakow z BUTELKI!!!!, karawele z kartonow, i grupowo szopki z kartonow... Brak mi slow.
Mirakle a to tylko dlatego ze nasz " kochanny " nauczyciel z techniki kocha kartony
_________________ Życie jest jak płomień - wystarczy mały podmuch żeby zgasło.
Mirakle a to tylko dlatego ze nasz " kochanny " nauczyciel z techniki kocha kartony
Taa a najlepiej jak na tych kartonach sa jakies obrazki ktore on uwielbia...
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 13:56
Hy?
My w tym roku wyszywalismy na jakis tekturkach, bralismy co to są metki , wyroby wlokiennicze, montaz z ukladow z elektrotechniki, powtarzalismy pismo tehcniczne =/, i ... robilismy jakies ... ekhm ... wężły na długopisach =/
Jutro babka ocenia zeszyty i cwiczenia, i wystawia oceny =/ Najgorzej, ze ta ocena przechodzi na następny rok, znaczy w szostej klasie nie bede miec techniki, ale ocene z poprzedniej klasy =/
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 14:00
Nikita napisał/a:
Hy?
My w tym roku wyszywalismy na jakis tekturkach, bralismy co to są metki , wyroby wlokiennicze, montaz z ukladow z elektrotechniki, powtarzalismy pismo tehcniczne =/, i ... robilismy jakies ... ekhm ... wężły na długopisach =/
My identycznie... tylko my jeszcze mieliśmy Filofun =/
Nikita napisał/a:
Jutro babka ocenia zeszyty i cwiczenia, i wystawia oceny =/ Najgorzej, ze ta ocena przechodzi na następny rok, znaczy w szostej klasie nie bede miec techniki, ale ocene z poprzedniej klasy =/
Hy?
My chyba pismo techniczne o ile dobrze kojarze mielismy w 4klasie.
Stokrotka filofun??? Omg nigdy nie podejrzewalabym ze cos takiego ktos robi w szkole!!!
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 14:10
Miracle napisał/a:
Nikita napisał/a:
Hy?
Stokrotka filofun??? Omg nigdy nie podejrzewalabym ze cos takiego ktos robi w szkole!!!
Ja też....
A tu pewnego razu baba mówi ,,Na następnej lekcji pędziemy pleść te wasze sznureczki''
a wszyscy O_o
bo już wtedy wszyscy mieli tego dość
Hehe ale ja dostałam 6 za to
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 28 Maj, 2005 19:22
Stokrotka napisał/a:
Nikita napisał/a:
Jutro ?
Och ... Pojutrze of course ^_____^
Miracle napisał/a:
My też mielismy w czwartej klasie, ale w 5-tej babce cos odbilo i pisalismy co chceilismy pismem technicznym 2 strony A4 ;]
Stokrotka napisał/a:
Hehe ale ja dostałam 6 za to
A ja 5 ;p u niej to najwyzsza ocena =/
Trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi jutro za cwiczenia i zeszyt paly nie wlepilaaaa