| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Bla bla bla :P offtopencjusz z witamin ;)
Autor Wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 00:16   

Nikita napisał/a:
Dziękuję Dexterowi i Miracle Wink
To jest na technikę ... Braliśmy temat o różnych witaminach etc. i babka zadala to na zadanie domowe =/ Tę jego biografię mam omówić, a nie tylko miec napisane w zeszycie Razz I jeszcze kazala z 10 etykiet pokarmow zywnosciowych napisac w tabeli ilosc tluszczow, bialek,weglowodanow i innych pierdół Razz Rolling Eyes

Yyyp? A ktora ty klasa jestes? Liceum? Bo ja takiego czegos nigdy nie mialam (i chwala Bogu)... Wink
Przejdź na dół
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 09:24    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

HeyaH napisał/a:

Yyyp? A ktora ty klasa jestes? Liceum? Bo ja takiego czegos nigdy nie mialam (i chwala Bogu)... Wink

5 klasa SP =]
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 11:34   

Nikita napisał/a:
HeyaH napisał/a:

5 klasa SP =]
Czyli że nauczyciele zdurnieli Wink
Powrót do góry
Miracle Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 12:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

5??? Ja takiego czegos w zyciu nie mialam. My na technice mielismy robic w tym roku tylko karmniki dla ptakow z BUTELKI!!!!, karawele z kartonow, i grupowo szopki z kartonow... Brak mi slow.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
4349962
Elly Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 12:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Miracle napisał/a:
5??? Ja takiego czegos w zyciu nie mialam. My na technice mielismy robic w tym roku tylko karmniki dla ptakow z BUTELKI!!!!, karawele z kartonow, i grupowo szopki z kartonow... Brak mi slow.

Mirakle a to tylko dlatego ze nasz " kochanny " nauczyciel z techniki kocha kartony Smile

Numer Gadu-Gadu
6519354
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 13:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Elly napisał/a:
Miracle napisał/a:

Mirakle a to tylko dlatego ze nasz " kochanny " nauczyciel z techniki kocha kartony Smile

Taa a najlepiej jak na tych kartonach sa jakies obrazki ktore on uwielbia...
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 13:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hy?
My w tym roku wyszywalismy na jakis tekturkach, bralismy co to są metki Razz, wyroby wlokiennicze, montaz z ukladow z elektrotechniki, powtarzalismy pismo tehcniczne =/, i ... robilismy jakies ... ekhm ... wężły na długopisach =/
Jutro babka ocenia zeszyty i cwiczenia, i wystawia oceny =/ Najgorzej, ze ta ocena przechodzi na następny rok, znaczy w szostej klasie nie bede miec techniki, ale ocene z poprzedniej klasy =/
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 14:00   

Nikita napisał/a:
Hy?
My w tym roku wyszywalismy na jakis tekturkach, bralismy co to są metki Razz, wyroby wlokiennicze, montaz z ukladow z elektrotechniki, powtarzalismy pismo tehcniczne =/, i ... robilismy jakies ... ekhm ... wężły na długopisach =/
My identycznie... tylko my jeszcze mieliśmy Filofun =/

Nikita napisał/a:
Jutro babka ocenia zeszyty i cwiczenia, i wystawia oceny =/ Najgorzej, ze ta ocena przechodzi na następny rok, znaczy w szostej klasie nie bede miec techniki, ale ocene z poprzedniej klasy =/
Jutro ? Wink
Powrót do góry
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 14:05    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
Hy?

My chyba pismo techniczne o ile dobrze kojarze mielismy w 4klasie.

Stokrotka filofun??? Omg nigdy nie podejrzewalabym ze cos takiego ktos robi w szkole!!!
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4349962
Stokrotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 14:10   

Miracle napisał/a:
Nikita napisał/a:
Hy?

Stokrotka filofun??? Omg nigdy nie podejrzewalabym ze cos takiego ktos robi w szkole!!!
Ja też....
A tu pewnego razu baba mówi ,,Na następnej lekcji pędziemy pleść te wasze sznureczki''
a wszyscy O_o
bo już wtedy wszyscy mieli tego dość
Hehe ale ja dostałam 6 za to biggrin
Powrót do góry
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Sob 28 Maj, 2005 19:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Stokrotka napisał/a:

Nikita napisał/a:
Jutro ? Wink

Och ... Pojutrze of course ^_____^
Miracle napisał/a:

My też mielismy w czwartej klasie, ale w 5-tej babce cos odbilo i pisalismy co chceilismy pismem technicznym 2 strony A4 ;]
Stokrotka napisał/a:
Hehe ale ja dostałam 6 za to Very Happy

A ja 5 ;p u niej to najwyzsza ocena =/

Trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi jutro za cwiczenia i zeszyt paly nie wlepilaaaa Razz
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
mroweczka Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 19:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:

Trzymajcie za mnie kciuki, żeby mi jutro za cwiczenia i zeszyt paly nie wlepilaaaa Razz

Czymam, czymam :>
ja tez pismo techniczne mialam w 4...
Teraz jestem w 1 i na szczescie nie mamy techiniki :>

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 29 Maj, 2005 20:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

za mnie tez kciuki jutro trzymac.. na histori, biologi i gegrze.. no i w sumie to na wszystkich lekcjach..
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Nina
Moderator globalny

PostWysłany: Wto 31 Maj, 2005 13:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Och ... dostalam 6-stkę za cwiczenia i 5-tkę za zeszyt Very Happy
najgorsze bylo to jak zobaczyla z tylu zeszytu na okladce moją rozmowę z koleżanką Very Happy

nasty, jak ci poszlo? =]
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
7894138
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi