Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pon 18 Sie, 2003 09:36
ja odpowiedzialam modnie bo tak jest
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Nena -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 18 Sie, 2003 09:54
Tak jak mi wygodnie. Nie interesuje mnie, co jest modne. Nie zamierzam zmieniać całej szafy tylko dlatego że jakiś człowiek powiedział że tak teraz modnie. Ubieram się w normalne czarne ubrania, a jeśli porzypadkiem okażą się modne, to jeszcze lepiej.
Ja ubieram się wygodnie...ale staram się, by było to modne. Raczej źle się czuję, gdy ktoś mnie widzi w niemodnym ubraniu. A w ankiecie zagłosowałam na Modnie.
_________________ Może kiedyś tu jeszcze zajrzę. Nie wiem, jak mi się zachce...
Wysłany: Sob 23 Sie, 2003 13:25 co zrobić gdy mama kupuje ciuchy
moja mama kupuje mi ubranie niekture som ale prawie wszystkie są beznadziejne(staroświedzkie).więdz musze soie w to świństwo ubierac .a wpogule nie moge sama sobie kupowac cuchuw. więc co mam zrobić
_________________ Natalia młoda nacia
1055414 mój nr gg .
Nadal Poszukuje Przyjaciela lub przyjacułki .
cHCIAŁAM powiedziec że ja to Nacia i skasujcie to konto !!!(nie to tato(nacia))
Wysłany: Nie 31 Sie, 2003 18:23 Re: co zrobić gdy mama kupuje ciuchy
Natalia 11 napisał/a:
moja mama kupuje mi ubranie niekture som ale prawie wszystkie są beznadziejne(staroświedzkie).więdz musze soie w to świństwo ubierac .a wpogule nie moge sama sobie kupowac cuchuw. więc co mam zrobić
Powinnaś porozmawiać o tym z mamą
_________________ I'm going nowhere...Could be, I'm already there?
No musisz w nich pieknie wygladac mogla byś kiedys zarzucic foto najbardziej interesuje mnie w obcislych spodniach albo bluzce of cours no i tak tylem no i przodem