Ja miałam kiedys zieloną. Bardzo smaczna i fajna ogólnie Dziewczyny,a miałyście kiedys może miodowo-mleczną? Świetna,zwłaszna na zimę, a jak pachnie!!! Teraz moja jabłkowa mi sie skończyła,chciałam wiśniową, ide do sklepa,patrze i..... nie ma Więc sobie myśle ''ta albo żadna" i nie kupiłam
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 17:28
Miałam chęć na żółtą ale jakoś tak wyszło że nie kupiłam =/
A wiśniowa ładnie pachnie =]
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 19:07
Ja miałam w zimie miodowo-mleczną. Mniam :> Z resztą ja chyba każdą miałam, poza wiśniową. Tyle się ich przewinęło, uhuh
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pon 09 Maj, 2005 22:16
Kiedys przyszlam do szkoly a wszystkie dziewczyny spojrzały na mnie.. wahaha miałam zielone usta od tej pomadki ;p wiec ostatnio sie nia nie maluje do szkoly.
Hmm miodowo-mleczna? a ona jest z nivea?
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Wto 10 Maj, 2005 12:28
A mozliwe
Moja kumpela kiedys jak bylysmy w lazience ... Uwaga ... wyciaga pomadke i ...
Cale 10 minut malowała sobie nią usta ... cale 10 minut ... = =
Jej to wogole pomadka nie starcza na miesiac ...
Nu jak skonczyła to mazanie miala dosyc gruba warstwe ... ale to była truskawkowa WIec usta miala czerwone <loL>
blackLady -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 10 Maj, 2005 19:33
opętana napisał/a:
Kiedys przyszlam do szkoly a wszystkie dziewczyny spojrzały na mnie.. wahaha miałam zielone usta od tej pomadki ;p wiec ostatnio sie nia nie maluje do szkoly.
Hmm miodowo-mleczna? a ona jest z nivea?
Tak to jest pomadka z nivea, żółte opakowanie i pisze milk&honey