Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sro 25 Maj, 2005 17:59
glanow nie nosze i nie nosilam, ale za szpilki lepiej dac wiecej i kupic skurzane niz potem chodzic i plakac ze obtarly bo sie zalowalo i kupilo jakies za 100 zl, wiec na butach nie ma co oszczedzac, no ale on chcial za 100 zl inne jakies buty na allegro kupic a nie glany..
kwestia gustu :/ mnie sie osobiscie nawet podobaja - BYLE BEZ ZABARWIENIA DODATKOWEGO == - jak zobaczylem czarne glany z różowymi śladami to dostałem głupawki.
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:21
a ja mam zolte glany 9w najblizszym czasie przemalowuje na czerwono) a drugie sa z kwiatkami na lewej kapie, wpierw byly biale, potem czerwone a teraz sie zrobily rozowe : D
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Sro 25 Maj, 2005 18:45
Ja nie przepadam za dodatkami w glanach i za wlasnymi ich przerobkami ;].
Jedynie sznurowki akceptuje.
Kwestia gustu ... Dla mnie nie ma lepszych zimowych butów od GLANÓW ;] No może co najwyżej długie, sznurowane trampki też są fajne =]
a co przeróbek to również kwestia gustu ja raczej referuje czarne glany chodziaż kiedyś przymieżałam bordowe i też były całkiem fajne natomiast grube, kolorowe sznurówki rulllezz =];d
_________________ "Dzisiaj rano obudziłam się z krzykiem - śniło mi się że żyję..."
Problem w tym że wiekszość nosicieli glanów w życiu nie była w wojsku i nie wie co to jest mieć zniszczone stopy od cieżkiego obuwia. Dlatego ja glanów teraz nie nosze
2. co do mozliwosci pracy w wakacje to prubowalem w zeszlym roku, zawsze zaczynala sie rozmowa od pytania "ile masz lat" i ponizej 16 nikogo nie chcieli
Z tego wynika ze moge liczyc tylko na starszych
Innym problemem jest firma glanow. W ostatecznosci moga byc wojskowe desanty.
Ant0n -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 09:17
arekk napisał/a:
Ludzie czytam wasze posty i:
1. majac 50 na miesionc nic nie zaoszczedze; w koncu jakiegos browca tesz chce wypic
Z takim podejsciem nic nigdy nie osiagniesz..
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Czw 26 Maj, 2005 11:21
jak moje zimowe buty są brzydkie...to nie wyobrażam sobie ładnych!