Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Czw 19 Maj, 2005 20:31
http://www.tlumacz-de.abc.pl/ calych zdan nie przetlumaczyc raczej.. takie translatory maja to do siebie ze tlumacza pojedyncze slowa a nie cale zdania, a jak dasz zdanie przetlumacza slowo po slowie, nie zmienia kolejnosci zeby byl jakis czas itd.. no niestety musisz sobie znalesc jak sie buduje zdania a potem wg schematu budowac zdania z rpzetlumaczonych slow..
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 23 Maj, 2005 22:08 Re: Niemiecki tłumacz
blackLady napisał/a:
Hej! Czy znacie jakąś stronkę,na której można tłumaczyć całe zdania z niemieckiego na polski? Jeśli tak,to proszę podac! PILNE!
Żaden tłumacz nie przetłumaczy Ci poprawnie zdan. Jedynie takie np. "Ja jestem Natalia." Nic wiecej... Tlumacza zle, nie umia odmian...
Jeśli bedziesz miala jakis problem z niemcem, chetnie pomoge, moge cos przetlumaczyc no oczywiscie jesli bede umiala
(GG: 5434195, meil: natalia.choinka@poczta.fm)
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Wto 24 Maj, 2005 21:19
ja sie niemieckiego nie ucze, ale na migi jakos sie nawet porozumiewalam z niemcami (lepiej od chlopaka ktory sie 5 lat niemca uczy se radzilam i tyle mi wystarczy:d)