nie wiem czy to odpowiednie miejsce na ten post ale najwyzej go gdzies przeniesiecie!
Nie wiem jak caluje... nie spytam sie mojego chlopaka...(bo to tak glupio) wydaje mi sie ze nie ma to ciekawego efektu:( bo on nie chce tego robic za czesto... wiem ze mu sie podobam i bardzo mnie lubi itp. ale ... ja nie wiem co zrobic zeby dobrze calowac... - kiedy zaczac, kiedy skonczyc itd... POMOZCIE... wiem ze to bez sensu ale taka jest prawda
lolinka Gość
Wysłany: Czw 19 Cze, 2003 00:51 pocałunek
Gwarantuję, że jeśli NAPRAWDĘ zaistnieje potrzeba, żebyś wiedziała, natura da ci o tym znać i błyskawicznie pouczy w odpowiednim momencie. Nieświadomi są szczęśliwsi, uwierz.
Karolina
Niema recepty na całowanie. Ja też niewiedziałam jak się całuje z języczkiem, aż wkońcu mój chłopak mnie pocałował... nio i wyszło. Emocje mnie poniosły i było SUPER!
Spróbuj to w twoim przypadku napewno też będzie
_________________ ,,Nie mów źle o nikim, ale mów wszystko co najlepsze o każdym"- Ulka nr gg 3066241
Mandarynka Gość
Wysłany: Nie 17 Sie, 2003 13:54
tak jak ktos pisal na to nie ma recepty poprosyu jak zaczniesz sie calowac napewno wyjdzie ci to tez zastanawialam sie jak to jest balam sie ze nie wyjdzie a tu bylo i bylo swietnie sprobuj a nie pozalujesz powodzenia!!!!!!!!!!
Sorki ze sie wrabuje dziewczyny ale nasza koleznaka niepisze ze sie nigdy niecalowala tylko ze jej chlopak niechce czesto tego robic
Mowie ci ze chlopakowi sie to podoba tylko ze moze sie stydzi albo on w tym zadobry niejest ja pierwszy raz myslalem ze nieumie a tu zonk to sie robi perfekcyjnie za 1 razem i nieiweze ze to robisz zle .
P.S: jezeli chcesz to cie moge nauczyc zapraszma na prywatne lekcje