mroweczko ja mowilam o nauce po fecie.. ze po fecie niemoge sie skupic i usiedziec nad ksiazka i niby skuteczne do zapamietywania a ja po prostu nie potrafie.. raz odpowiadalam tak ale gadka mi sie wkrecila i smieci zaczelam gadac.. po prostu nie potrafie sie nauczyc po tym..
a tak normalnie.. tez sie nieraz zmusic nie moge.. albo przejrze powiem sobie ze to umiem a potem nagle sie okazuje ze oprocz tego co umiem jest jescze masa rzeczy ktorych nie umialam..
Ja miałem 35/40 Ale w tym roku ten test był jakis taki łatwy, ten próbny był duzo trudniejszy
Taak, cała moja klasa i nie tylko uważają, że próbny był trudniejszy. Szczególnie te zadania z matmy. Wtedy miałam jakeś 3 pkt za nie (za próbnego 29/40 miałam :/). Cieszę się, że ten "oficjalny" był prostszy, bo dzięki temu mam 39/40!!! :d:d:d
A poza tym dziewczyny...Moja siostra kończy teraz 2 liceum i nie pisała tego testu do gimnazjum...Też mi się wydaje, że Ci co kończą teraz 3 gim byli pierwszym rocznikiem .