| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Eurowizja
Autor Wiadomość
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 15:21   

panienka_wierzba napisał/a:
Agnieszka napisał/a:
wIecie co wkurzacie mnie. JA skrytykowałam polfinal oki ale sluchajcie czy musicie tak najezdzac na Ivana? oki nie podoba wam sie ale postarajcie sie sami tam zaspiewac ciekawe jak by wam wyszlo.
Chociaz nie mowie ze wystapili ekstra ale przynajmniej Ivan ma głos a nie ktos wyjdzie i zacznie ryczec...
Nie ma co ja ide z kolezankami na junior eurowizje bedziemy spiewac rolnika ze shrera w kilku wersjach:
hip-hop, pop, disco w polu, rap, metal,wiejska i soul

heheh a motyw z dzisiejszego dnia:
ja ide z kolezanka i sie nabijamy z rolniekiem w wersji metalowej.. ja sie odwrocilam a tam metal jakis idzie a my w gniec on sie na nas popatrzyl jak na jakies durne hehe..
a co niech wie ze metal jest do bani!

jesli tak sądzisz Wink coz
ja bych tam zaspiewala lepiej niz Ivan ^^ haha

Po pierwsze tak na pewno by Wierzba lepiej zaśpiewała =]
Po drugie mi nie chodzi o to jaki ma głos, bo moze mieć taki jak ma, ale niech nie robi z Polski obozu cyganów, a ja szczególnie nie lubie tej muzyki, po drugie matko jaka obrzydliwa klata, po trzecie okropna prezentacja...
I po następne... metal nie jest do bani, jak Ci się nie podoba to się lepiej nie odzywaj, albo odzywaj subiektywnie, ale w sposób nie obrażający uczuć
Przejdź na dół
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 17:13    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

elfkaNenar napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
Agnieszka napisał/a:
wIecie co wkurzacie mnie. JA skrytykowałam polfinal oki ale sluchajcie czy musicie tak najezdzac na Ivana? oki nie podoba wam sie ale postarajcie sie sami tam zaspiewac ciekawe jak by wam wyszlo.
Chociaz nie mowie ze wystapili ekstra ale przynajmniej Ivan ma głos a nie ktos wyjdzie i zacznie ryczec...
Nie ma co ja ide z kolezankami na junior eurowizje bedziemy spiewac rolnika ze shrera w kilku wersjach:
hip-hop, pop, disco w polu, rap, metal,wiejska i soul

heheh a motyw z dzisiejszego dnia:
ja ide z kolezanka i sie nabijamy z rolniekiem w wersji metalowej.. ja sie odwrocilam a tam metal jakis idzie a my w gniec on sie na nas popatrzyl jak na jakies durne hehe..
a co niech wie ze metal jest do bani!

jesli tak sądzisz Wink coz
ja bych tam zaspiewala lepiej niz Ivan ^^ haha

Mhm ... Aga ... wg mnie broniac Ivana a mowiac ze Metal jest do bani popelniasz duzy blad Smile

Jak dla mnie kazda muzyka to muzyka ... jesli ktos slucha jej ... i chce to robic Smile

Jest sporo fanów Ivana ... nawet jesli dla mnie i dla paru osób jest najzwyczajniejszym disco Razz ... CO nie znaczy ze bede go naezdzać mowic ze nie jest " artystą " tylko *ciach* który dostał sie do show biznesu Razz przez znajomosci, bo ma ciocie, wojka albo dał komus w łape czy co tam ...

Jest tez wielu metalów ... osob słuchajacych tego typu muzyki ... Ja akurat nie kestem jakąs fanką ... ale nie krzycze ... ze jest do kitu ... Nie krytykuję muzyków artystów wykonujących wlasnie taki rodzaj ...
Nie warcze na kazda osobę ubraną jak metal ... ani nic z tych rzeczy ... bo dla mnie rowniez jest sztuka ... a to ze np MI sie nie podoba ... nie znaczy ze jest to złe Smile

Kazdy ma inny gust ... a to jets zreszta prawda znana od lat Wink

CO do osob ktore by lepiej zapaiewały :> ( Wierzbaaa ... załozymy zespoła Wink <LOL> ) To pewnie i takie bys ie znalazły ... tak smao jak i takie ktore by tam sie za przepreoszeniem zsikały z powodu termy ... a wydusic by mogły moze jeden dzwiek z siebie Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość

Numer Gadu-Gadu
2568294
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 17:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ivan - to bardzo polskie imie, nieprawdaż? a cyganie to już całkiem się z Polską kojarzą, nie? ;p
Bezsensu, że w tym roku nie mogli decydować telewidzowie, tylko jakaś beznadziejna komisja ^^
Dzisiaj finał Eurowizjii ... ale co tam, wolę Idola pooglądać Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:12   

Cytat:
Wierzbaaa ... załozymy zespoła <LOL>

Ja chce growle robić ;(
Powrót do góry
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

R2 napisał/a:
Cytat:

Ja chce growle robić ;(

Gardziołko bedziesz zdzierac ? Razz No dobraaa Razz ( nie bedziesz mial pzoniej jak na mnie krzyczec Razz )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:34   

mnie i tak njabardziej rozwaliło blue cafe gdzie baba o głosie widźmy spiewa"i wanna feel your body" obrzydliwe

metal jest raczej mało ciekawą muzyką...jak mi wiele osób polecało metal to byłem przekonany że budzi wrażenie głośnością mocą śpiewania...a okazało sie ze to mocno uderzane bębny gitara elektryczna i facet śpiewający głosem jakby nie posiadał jaj

a to co wykorzystał ivan to nie byli cyganie, w każdym razie cyganie prawdziwi mówili że to nie była cygańska muzyka
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ale inni ktorzy dla ktorych roznica miedzy PRAWDZIWA a NIEPRAWDZIWA muzyka cyganska jest niewidoczna uwazaja ze ivan spiewa cos na styl cyganow.. nie podoba mi sie i uwazam ze kolejny rok z rzedu polska ani troche sie nie popisala na eurowizji
Powrót do góry
R2
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 19:15   

Kinga napisał/a:
R2 napisał/a:
Cytat:

Ja chce growle robić ;(

Gardziołko bedziesz zdzierac ? Razz No dobraaa Razz ( nie bedziesz mial pzoniej jak na mnie krzyczec Razz )

Po co mam krzyczec ;P. Chce growlowac ;d
Powrót do góry
Christine fan
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 19:54   

Nie growlujcie za duzo.Ja ostatnio po growlowaniu 10 minut praktycznie bez przerwy mialem glos jak menel z wieloletnim stazem. Very Happy
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 21 Maj, 2005 23:54   

Może Cyganie się z Polską nie kojarzą, ale "Cygan" już tak.
Powrót do góry
Tsej
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 01:26   

który Cygan pisarz czy bokser:>
Powrót do góry
Otwieracz
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 02:00   

Tsej napisał/a:
który Cygan pisarz czy bokser:>

Ten wierzbowy Twisted Evil
Powrót do góry
dziewczyneczka Płeć:Kobieta
Dociekliwy
Dociekliwy

Pomogła: 1 raz
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 13:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A ja gdzieś czytałam że ten Ivan to Rusek nie cygan...

Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi
Powrót do góry
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 13:39    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziewczyneczka napisał/a:

Ukrainiec Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Maj, 2005 13:54    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Nikita napisał/a:
dziewczyneczka napisał/a:

Ukrainiec Wink

No bo on nie jest cyganem biggrin
Jego muzyka moze troche pod taka podchodzi Smile
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Strona 3 z 4 Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Odpowiedz do tematu