wIecie co wkurzacie mnie. JA skrytykowałam polfinal oki ale sluchajcie czy musicie tak najezdzac na Ivana? oki nie podoba wam sie ale postarajcie sie sami tam zaspiewac ciekawe jak by wam wyszlo.
Chociaz nie mowie ze wystapili ekstra ale przynajmniej Ivan ma głos a nie ktos wyjdzie i zacznie ryczec...
Nie ma co ja ide z kolezankami na junior eurowizje bedziemy spiewac rolnika ze shrera w kilku wersjach:
hip-hop, pop, disco w polu, rap, metal,wiejska i soul
heheh a motyw z dzisiejszego dnia:
ja ide z kolezanka i sie nabijamy z rolniekiem w wersji metalowej.. ja sie odwrocilam a tam metal jakis idzie a my w gniec on sie na nas popatrzyl jak na jakies durne hehe..
a co niech wie ze metal jest do bani!
jesli tak sądzisz coz
ja bych tam zaspiewala lepiej niz Ivan ^^ haha
Po pierwsze tak na pewno by Wierzba lepiej zaśpiewała =]
Po drugie mi nie chodzi o to jaki ma głos, bo moze mieć taki jak ma, ale niech nie robi z Polski obozu cyganów, a ja szczególnie nie lubie tej muzyki, po drugie matko jaka obrzydliwa klata, po trzecie okropna prezentacja...
I po następne... metal nie jest do bani, jak Ci się nie podoba to się lepiej nie odzywaj, albo odzywaj subiektywnie, ale w sposób nie obrażający uczuć
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 17:13
elfkaNenar napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
Agnieszka napisał/a:
wIecie co wkurzacie mnie. JA skrytykowałam polfinal oki ale sluchajcie czy musicie tak najezdzac na Ivana? oki nie podoba wam sie ale postarajcie sie sami tam zaspiewac ciekawe jak by wam wyszlo.
Chociaz nie mowie ze wystapili ekstra ale przynajmniej Ivan ma głos a nie ktos wyjdzie i zacznie ryczec...
Nie ma co ja ide z kolezankami na junior eurowizje bedziemy spiewac rolnika ze shrera w kilku wersjach:
hip-hop, pop, disco w polu, rap, metal,wiejska i soul
heheh a motyw z dzisiejszego dnia:
ja ide z kolezanka i sie nabijamy z rolniekiem w wersji metalowej.. ja sie odwrocilam a tam metal jakis idzie a my w gniec on sie na nas popatrzyl jak na jakies durne hehe..
a co niech wie ze metal jest do bani!
jesli tak sądzisz coz
ja bych tam zaspiewala lepiej niz Ivan ^^ haha
Mhm ... Aga ... wg mnie broniac Ivana a mowiac ze Metal jest do bani popelniasz duzy blad
Jak dla mnie kazda muzyka to muzyka ... jesli ktos slucha jej ... i chce to robic
Jest sporo fanów Ivana ... nawet jesli dla mnie i dla paru osób jest najzwyczajniejszym disco ... CO nie znaczy ze bede go naezdzać mowic ze nie jest " artystą " tylko *ciach* który dostał sie do show biznesu przez znajomosci, bo ma ciocie, wojka albo dał komus w łape czy co tam ...
Jest tez wielu metalów ... osob słuchajacych tego typu muzyki ... Ja akurat nie kestem jakąs fanką ... ale nie krzycze ... ze jest do kitu ... Nie krytykuję muzyków artystów wykonujących wlasnie taki rodzaj ...
Nie warcze na kazda osobę ubraną jak metal ... ani nic z tych rzeczy ... bo dla mnie rowniez jest sztuka ... a to ze np MI sie nie podoba ... nie znaczy ze jest to złe
Kazdy ma inny gust ... a to jets zreszta prawda znana od lat
CO do osob ktore by lepiej zapaiewały :> ( Wierzbaaa ... załozymy zespoła <LOL> ) To pewnie i takie bys ie znalazły ... tak smao jak i takie ktore by tam sie za przepreoszeniem zsikały z powodu termy ... a wydusic by mogły moze jeden dzwiek z siebie
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 17:40
Ivan - to bardzo polskie imie, nieprawdaż? a cyganie to już całkiem się z Polską kojarzą, nie? ;p
Bezsensu, że w tym roku nie mogli decydować telewidzowie, tylko jakaś beznadziejna komisja ^^
Dzisiaj finał Eurowizjii ... ale co tam, wolę Idola pooglądać
Pomogła: 29 razy Dołączyła: 14 Wrz 2002 Posty: 2694
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:29
R2 napisał/a:
Cytat:
Wierzbaaa ... załozymy zespoła <LOL>
Ja chce growle robić ;(
Gardziołko bedziesz zdzierac ? No dobraaa ( nie bedziesz mial pzoniej jak na mnie krzyczec )
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:34
mnie i tak njabardziej rozwaliło blue cafe gdzie baba o głosie widźmy spiewa"i wanna feel your body" obrzydliwe
metal jest raczej mało ciekawą muzyką...jak mi wiele osób polecało metal to byłem przekonany że budzi wrażenie głośnością mocą śpiewania...a okazało sie ze to mocno uderzane bębny gitara elektryczna i facet śpiewający głosem jakby nie posiadał jaj
a to co wykorzystał ivan to nie byli cyganie, w każdym razie cyganie prawdziwi mówili że to nie była cygańska muzyka
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 18:47
ale inni ktorzy dla ktorych roznica miedzy PRAWDZIWA a NIEPRAWDZIWA muzyka cyganska jest niewidoczna uwazaja ze ivan spiewa cos na styl cyganow.. nie podoba mi sie i uwazam ze kolejny rok z rzedu polska ani troche sie nie popisala na eurowizji
R2 -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 19:15
Kinga napisał/a:
R2 napisał/a:
Cytat:
Wierzbaaa ... załozymy zespoła <LOL>
Ja chce growle robić ;(
Gardziołko bedziesz zdzierac ? No dobraaa ( nie bedziesz mial pzoniej jak na mnie krzyczec )
Po co mam krzyczec ;P. Chce growlowac ;d
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 19:54
Nie growlujcie za duzo.Ja ostatnio po growlowaniu 10 minut praktycznie bez przerwy mialem glos jak menel z wieloletnim stazem.
Otwieracz -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 23:54
Może Cyganie się z Polską nie kojarzą, ale "Cygan" już tak.
Odszedł jeden z największych Polaków
głowa Kościoła katolickiego,
autorytet moralny dla ludzi
różnych wyznań i kultur.
www.onet.pl--->wejdź i wpisz się do księgi