Pomogła: 11 razy Dołączyła: 02 Kwi 2005 Posty: 1210
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 19:14
Badzmy tolerancyjni ;p mogli juz zaspiewac czarne oczy a nie wychodzic z jakąs inna piosenka... a czarne oczy to jest popularn yyy.. utwór [w Polsce xd]
Pomogła: 45 razy Dołączyła: 19 Kwi 2004 Posty: 2212
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 20:24
Yyy...a co? ' Czarne O_oczy ' lepsze ? na tym samym poziomie ;p
Opętana, nie mogli zaspiewac ' czarnych oczu ' , bo ta piosenka juz jakis czas leciala w Polsce, i mogla byc nawet znana poza granicą kraju...a piosenkę na Konkurs Eurowizjii trzebabyło inną dac...tak cos czytalam ^^
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 20:44
to,że dostali sie do eurowizji to pewnie była łapówka ;P
Ale juz mandaccośtam była by lepsza
moja babka od muzy:
wyskoczyli z jakimis cyganami a wiadomo ze ludzie ich nie lubia,zamiast przedstawic polske.
Pomogła: 39 razy Dołączyła: 25 Wrz 2003 Posty: 2010
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 20:50
No tak Ich Troje ale jeśli porównać z resztą co była to byli dobrzy ;]
Chyba jednak więc nic więcej nie wymyślą, bo jak 2 utwór już denny ;]
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 20:53
Eurowizja to jak dla mnie parada kiczu i zlego gustu.A Ivana nie cierpie,nie umie spiewac.Kiedy pierwszy raz go zobaczylem,pomyslalem ze to brzydka,i "meska" dziewczyna.
Tsej -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 20:58
no tu nie ma co dyskutowac że to obraz nędzy i rozpaczy lecz eurowizja dla pędraków...jest "wyczambista" ja oglądałem z zapartym tchem jak smerfy śpiewają, chociażby dlatego że sam nigdy tak umieć nie bede a po drugie że to brzdące...a tysiąckroć lepsze od dorosłych
elfkaNenar -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 21:43
Ivan to była porażka, bo Polska to nie kultura cygańska i babka skacząca z harmonią w wiejskiej sukience...
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 22:31
Juz ja chce widziec kogo dadza na nastepna eurowizje ;p masakra...
Nikita tak? a no mozliwe, ale pierwsze słysze... zresztą... tak czy tak, nawet z ta piosenka by nie wygrali..
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 23:04
wIecie co wkurzacie mnie. JA skrytykowałam polfinal oki ale sluchajcie czy musicie tak najezdzac na Ivana? oki nie podoba wam sie ale postarajcie sie sami tam zaspiewac ciekawe jak by wam wyszlo.
Chociaz nie mowie ze wystapili ekstra ale przynajmniej Ivan ma głos a nie ktos wyjdzie i zacznie ryczec...
Nie ma co ja ide z kolezankami na junior eurowizje bedziemy spiewac rolnika ze shrera w kilku wersjach:
hip-hop, pop, disco w polu, rap, metal,wiejska i soul
heheh a motyw z dzisiejszego dnia:
ja ide z kolezanka i sie nabijamy z rolniekiem w wersji metalowej.. ja sie odwrocilam a tam metal jakis idzie a my w gniec on sie na nas popatrzyl jak na jakies durne hehe..
a co niech wie ze metal jest do bani!
Pomogła: 9 razy Dołączyła: 06 Cze 2003 Posty: 2867
Wysłany: Pią 20 Maj, 2005 23:15
Agnieszka napisał/a:
wIecie co wkurzacie mnie. JA skrytykowałam polfinal oki ale sluchajcie czy musicie tak najezdzac na Ivana? oki nie podoba wam sie ale postarajcie sie sami tam zaspiewac ciekawe jak by wam wyszlo.
Chociaz nie mowie ze wystapili ekstra ale przynajmniej Ivan ma głos a nie ktos wyjdzie i zacznie ryczec...
Nie ma co ja ide z kolezankami na junior eurowizje bedziemy spiewac rolnika ze shrera w kilku wersjach:
hip-hop, pop, disco w polu, rap, metal,wiejska i soul
heheh a motyw z dzisiejszego dnia:
ja ide z kolezanka i sie nabijamy z rolniekiem w wersji metalowej.. ja sie odwrocilam a tam metal jakis idzie a my w gniec on sie na nas popatrzyl jak na jakies durne hehe..
a co niech wie ze metal jest do bani!
jesli tak sądzisz coz
ja bych tam zaspiewala lepiej niz Ivan ^^ haha
_________________ a życie pozostawie bez komentarza..
JEku lepiej nich niz jakąs mandaryne!! bo ci inni to byli ..... dno i wodorosty .
a blue cafe chyba juz ie wyslla nie? i dobrze
wszyscy wysmiewali ich troje a jakos zajeli 7 a nie 17 miejsce.
JA ide na eliminacje do junior eurowizji:D: z kolezankami z piosenka rolnik.
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 10:18
a mam byc dumna z tego? ups.. chyba jednak nie ;]
ja zaspiewam 'kupilem czarny ciagnik', taka piekna polska piosenka ze ah ;p
Agnieszka -Usunięty- Gość
Wysłany: Sob 21 Maj, 2005 10:24
rolnik wymiata
rolnik rolnik rolnik
pod rolnikiem ciagnik
na ciagniku rolnik worek maaaa
w tym worku sa buraki
i chodz chce rolnik w krzaki