kradziejka napisał/a: |
jeśli bedzie potrzeba odblokuję |
mało jest tematów aktualnych? nie ma już nigdzie nic gdzie mógłbyś się wypowiedzieć? są tematy ankiety z ostatnim postem wczoraj przedwczoraj, trzeba brać te sprzed miesiąca? |
to że jakiś temat jest o ulubionym czymś to nie znaczy że możesz sobie odpowiadać w dowolnym czasie, 99% tematów ulega przedawnieniu i co? i po pół roku czasem po roku kiedy jest dość dużo nowych użytkowników można dany temat założyć jeszcze raz, nie ma problemu. |
po drugie proponuję ustalić granicę do własnie podobnych tematów ulubione coś tam,
bo jeżeli już użytkownicy sami z siebie mówią że tematów masz nieodkopywać to co mam zrobić? zostawić otwarty aby reszta zaczęla na ciebie najeżdzać że jesteś nowy? |
AmazonkAA napisał/a: |
wlasnie sie Jakis Ktosiu spotkales z chorymi realiami tego forum. Od paru miesiecy sa tu tylko same klotnie o wszystko i nic nowego z nich nie wynika. |
altruista napisał/a: | ||
i podnosza sie glosy 'ten topic juz byl [link]'. |
Cytat: |
Po raz kolejny kadra modow wydaje niezrozumiala dla mnie opinie. |
HeyaH napisał/a: | ||||
Linka podaje się, gdy topic był i nadal jest, ale nie zamknięty. |
HeyaH napisał/a: |
ja trzymam się ustaleń o których była kiedyś mowa - ponadczasowe zostają, te z problemem/radą się blokuje... |
HERMJONA-GRUNGER napisał/a: |
BO SRANIE NA KOLANIE ODBYWA SIĘ W KOLANIE! |
Ona89 napisał/a: | ||||||
No, ale przecież te tematy nie były jeszcze zamknięte, skoro Jakiś Tam napisał w nich posty, gdyby, więc założył nowy temat to napewno link został by umieszczony. |
HeyaH napisał/a: |
Nie o to mi chodziło. :/ Chodziło mi o to, że linków nie daje się, gdy tematy są pozamykane, tylko gdy są otwarte (jeśli ktoś już stworzył taki sam, nie przeszukując wcześniej forum). Oczywiście wyłączając z sytuacji zablokowanie ich przez kradziejkę. |
altruista napisał/a: | ||
nie rozumiem. Znaczy, ktos kto chce wypowiedziec sie w zablokowanym temacie x, musi do wielmoznej pani napisac, poprosic o otwarcie, po czym moze napisac posta? |
AmazonkAA napisał/a: |
powtarzam jesczze raz, trzeba nowy regulamin ![]() i jasno okreslic w nim takze obowiazki jak i prawa adminow, SModow i zwyklych modow. |
kradziejka napisał/a: | ||
jakbyś niezauważyła to taki temat już był więc trzeba było zaproponować konkretne zmiany propozycje. |
scv napisał/a: | ||
Zauważ, że to wszystko jest powodem braku silnej władzy, która się interesuje tym, co się tutaj dzieje. Poza 2 SModkami to właściwie nie ma tutaj nikogo, kto by mógł pilnować porządku. A co najlepsze, aby zostać moderatorem, trzeba spełnić bardzo restrykcyjne wymagania administratorki, która na początku stwierdziła, że się tylko sprawami technicznymi będzie zajmować. Oczywiście te wymagania są na tyle restrykcyjne, że właściwie, tutaj nie ma ani jednej osoby, która by je spełniałą, z adminką na czele. |
Bożena napisał/a: |
A może mi łaskawie wskażesz gdzie są te moje restrykcyjne wymagania, co do moderatorów? Scv ostrzegam, że wyrzucę Cię z forum, jeśli nie uspokoisz się. Zaczynam mieć serdecznie dosyć Twoich insynuacji, judzenia i kombinowania. Jeszcze jeden post gdzie mnie "tkniesz" i wylecisz. Przekonasz się wtedy, co to silna władza na forum. |
scv napisał/a: |
Po 1. Nie szantażuj mnie Po 2. Zauważ, że prawie każdy użytkownik ma jakiś związek z MG, to są te restrykcyjne wymagania, to tak, jakby wymagać, żeby moderator nie korzystał z google. Po 3. Wywal mnie i najlepiej jeszcze zbanuj, skoro Ci tak się nie podoba to co czynię, będę miał świetne DEJA VU, R2 podejrzewam, że jeszcze lepsze, ponieważ on został wyrzucony za krytykowanie poczynań poprzedniczki. Po 4. Silna władza, to nie taka, która niezadowolenie usuwa razem z niezadowolonym użytkownikiem, a taka, która szuka powodu niezadowolenia. |
1. To nie jest szantaż. To jest bardziej obietnica czy jeśli wolisz ostrzeżenie.
2. Co ma piernik do wiatraka? Nie interesuje mnie MG ani kto i z czym ma związek. Pytałam Cię o restrykcje, które wprowadziłam. Pokaż mi, w którym poście to napisałam. Modów wybierają Kradziejka i HeyaH, ale jeśli zechcą pozwolę na wybór wszystkim Użytkownikom. Czy to są te restrykcje? 3. 3<->1 4. Właśnie znalazłam powód niezadowolenia. Twoje zachowanie zaczyna nim być, Nie dostałeś bana, ale poinformowałam Cię o tym. Co z tym zrobisz to Twoja sprawa. |
Uważniej czytaj. Ja znalazłam powód do niezadowolenia. Administrator i Moderator to również Użytkownik. Zwracając Ci na to uwagę próbuję to zmienić. Jeśli nie wypali skorzystam z przywileju Administratora.
Nie interesuje mnie Twoja prywatna wiedza. Ale zapewne chodzi Ci o moderowanie for. Nie mam nic do ukrycia. Ale żebyś nie bawił się w tajemnice i podjazdy dotyczące MG to wyjaśnię to dla innych zainteresowanych. Większość czasu na forum poświęciłam przeglądając posty. Zdążyłam sobie wyrobić zdanie o niektórych osobach. Osoby te nie będą moderować forum (przynajmniej nie prędko). I tu zgadzam się z scv, że to ludzie związani z MG. Ale żeby nie było niedomówień to nie dlatego nie będą moderatorami, że mają coś wspólnego z MG (czy Google ![]() |
Większość czasu na forum poświęciłam przeglądając posty. Zdążyłam sobie wyrobić zdanie o niektórych osobach. Osoby te nie będą moderować forum (przynajmniej nie prędko). I tu zgadzam się z scv, że to ludzie związani z MG. Ale żeby nie było niedomówień to nie dlatego nie będą moderatorami, że mają coś wspólnego z MG (czy Google Razz ). Nie będą, bo moim zdaniem nie nadają się do tego. |
Propozycje Użytkowników? Nie rozśmieszaj mnie. Zajrzałeś kiedykolwiek do wyników ankiet? Głosuje po kilka osób. Takie mają być wybory na moda? 2 osoby spoza kręgu znajomych a reszta (5-![]() |
Liczba głosujących w ankietach nie bierze sie z nikąd, młodzież bierze takie, a nie inne wzorce z domów rodzinnych, gdzie w wielu na wybory się nie chodzi, ponieważ po co, i tak się nic nie zmieni, nadal będą politycy okradali państwo, takie jest myślenie sporej części obywateli. |
scv napisał/a: |
Nie mówiłem w tym momencie o propozycjach na moderatora, mówiłem ogólnie o propozycjach zmian. A co do wyborów na moda, liczba głosujących jawnie świadczyła o osobach faktycznie aktywnych na forum, poza tym normalnym jest, że na forum po pewnym czasie tworzą się jakieś sympatie i antypatie. |
Ogólnie? O ile sobie przypominam to nie dostałam konkretnych propozycji, których nie zmieniłam. A pomysłodawcą zmian byłeś chyba Ty. Człowiek związany z MG, więc nie mąć z łaski swojej, że ma to związek z MG.
Chcieliście zdjęcia z funkcji niektórych Moderatorów - Zostali zdjęci. Zmiana Regulaminu - Gdzie są propozycje zmian? Wybór Moderatorów przez Użytkowników? - Decyzję o sposobie wyboru zostawiłam SModeratorom. Mogli sami wybierać albo pozwolić wybierać Użytkownikom. Tak czy siak wybieracie sami (to czy zaakceptuję ten wybór to inna piosenka). |