| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
ciało
Autor Wiadomość
NaStKa Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Wto 11 Kwi, 2006 22:23   ciało Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam wspaniałego chłopaka, już od dosyć długiego czasu, ostatnio zaczęliśmy poruszać temat seksu. No i właśnie. Dużo myślałam o tym, czy spodoba mu się moje ciało kiedy już zdecydowalibyśmy się ze sobą kochać. Bo.. ogólnie rzecz ujmując, mam niezłą figure, On stale mi to powtarza, no ale nie widział mnie nagiej i nie wie, że mam wręcz maluteńkie piersi Sad w staniku wiadomo, wszystko wyglada inaczej, ale w łóżku się przecież nie ukryje ich wielkości. Chciałam zapytać (głównie chłopaków) czy ich wielkość ma znaczenie w takich intymnych sytuacjach? Wiem...powiecie, że jak kocha to mnie zaakceptuje- w porządku. Ale ja się po prostu wstydze swych piersi. Nawet gdy się do siebie przytulamy mocniej czy "badamy" swoje ciałka, zawsze go odsuwam od tego miejsca. Nie chciałabym, żeby się rozczarował i czuł oszukany tym co widzi, a co mam w rzeczywistości.

(Tak w ogóle, miło tu wrócić po półrocznej przerwie...wiele się zmieniło tak patrze. I ja się zmieniłam Smile dla wtajemniczenia lat mam 17)
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 07:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to moze poczekaj? az przelamiecie wstyd, jednak takie cos w zwiazku tez moze byc przeszkoda.
Powrót do góry
Lord Abbadon666 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 10:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wiesz to zalezy od tego ile masz lat, itd. Niektóży chłopcy chcieliby żeby dziewczyny w wieku 11lat miały piersi tak wielkiej jak (szurnięta i nadodatek brzydka) Pamela.
Jeśli jest normalny to sie nie będzie czepiał. No ale jak powiesz ile masz lat to ci powiem dokładniej

PS. Przedmówczyni ma poczęści racje. Twisted Evil

Ant0n
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 11:16   

jasne, ze wielkosc ma znaczenie, ale gosc chyba zauwazyl ze nie dorobilas sie gigantycznych cyckow..
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hohoho, widzę że forumowe damy ruszyły z tekstami że to nie ma znaczenia : )

Ma znaczenie, a jakże - Ale w staniku to naprawdę wiele większe się nie wydają. Myślę że on zdaje sobie sprawę z tego co masz pod stanikiem, i jakoś tak... Nie sądzę żeby był zawiedziony.
Powrót do góry
Lord Abbadon666 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 14:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niedoczytałem ile masz lat. No w tym wieku to już chlopak oczekuje że jego dziewczyna będzie miała wmiare duże piersi.

Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 14:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Drogi Lordzie...wielkości się nie wybiera, na pestycydach swoich piersi "nie wygonię", jesteś zapewne świadomy, że to uwarunkowania genetyczne o tym decydują...a z twoich postów wynika, jakoby wiek miał znaczenie w ich wielkości! Starsza dziewczyna, nie znaczy z dużym biustem...

Shaunri...nawet nie wiesz jak dalece posunięta jest bieliźnianka biggrinbiggrin Naprawdę wyglądają z dwa rozmiary większe jak są w rzeczywistości.. w sumie to żałuję, że od razu nie zaprzestałam ich używania, wtedy miałabym pewność, że mnie akceptuje w 100% i problemu by nie było..eh

Nasty_girl -poczekam Smile ja nie napisałam, że to się już niedługo stanie, nie. Nie chcę tego jeszcze. Poprostu myślę przyszłościowo..

Jak na lat 17, wzrost 160, wagę 43kg, w 4 prawie lata po okresie....są szanse, że w ogóle kiedykolwiek mi urosna większe? Neutral
Powrót do góry
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 16:02    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Lord - Czemu ważasz że chłopak wymaga żeby miała duże piersi? O gustach się nie rozmawia. Jedni lubią większe, inni mniejsze...

"Shaunri...nawet nie wiesz jak dalece posunięta jest bieliźnianka" Nie wiem, moje znajome jeśli mają małe piersi, to widać na pierwszy rzut oka, czy jest ubrana, czy nie.

lat 17, wzrost 160, wagę 43kg - Waga 43 kilo?! No, nie jestem dziewczyną, ale moim zdaniem jesteś cholernie chuda...
Powrót do góry
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 16:43   

Shaunri napisał/a:

lat 17, wzrost 160, wagę 43kg - Waga 43 kilo?! No, nie jestem dziewczyną, ale moim zdaniem jesteś cholernie chuda...

Jest, jest... To zdecydowana niedowaga...
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niedowaga rzędu 4-5 kilo, więc to raczej tak dużego wpływu na jej piersi mieć nie musiało. pozdrawiam

Numer Gadu-Gadu
1550297
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 18:29   

4-5? Więcej... Ja mam też 160cm wzrostu, ważę 55kg i jestem szczupła. Tzn. cycki są, a brzuszek też płaski Laughing Jeśli miało by się obliczać idealną wagę, to może faktycznie byłoby to pod piędziesiątkę, ale wiadomo, że w praktyce to zawsze jest trochę inaczej i dziewczyna dużo przekraczająca swoją niby idealną wagę jest szczupła... Chodź z drugiej strony moje BMI jest akurat - od 18 do 25 jest dobrze, a ja mam 22 Smile
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 18:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to oczywiście zależy od organizmu i przede wszystkim budowy kości, BMI nie bierze pod uwage walorów estetycznych, więc przykro mi Wink płaski brzuch przy 55 kg przy Twoim wzroście? możliwe że wiecej w tyłek poszło albo biust bo jakoś trudno uwierzyć ;]

[ Dodano: Sro 12 Kwi, 2006 18:36 ]
jeżeli masz ciężkie kości to bądźże rozgrzeszona Wink

Numer Gadu-Gadu
1550297
Nena
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 18:38   

Właśnie, właśnie, kości. Ja mam raczej ciężkie właśnie Smile Zresztą to często tak jest, że ktoś podaje swoją wagę i wszyscy się dziwią, gdzie te wszystkie kilogramy sie mieszczą Smile Ale u dziewczyn to głównie idzie wprzód i w tył Wink
Edit: Weź kurde, przypomniałeś mi, że spowiedzieć się muszę ;P
Powrót do góry
Mała Płeć:Mężczyzna
Moderator

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 19:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

haa, skad ja znam ten problem.
ale przeciez to sie tak nie liczy.
moj facet twierdzi ze bym mogla nic nie miec, a by kochal je i bylyby dla niego najpiekniejsze.
poza tymneico dziwne jest ze planujecie wspolzycie a nie znacie dobrze swoich cial..
chociaz co prawda jest to w wielu przypadkach. ale ja np. jestem dziewica ( i narazie zamierzam byc ), a przy chlopaku nie mam juz skrempowania.
to napewno kwestia czasu
jesli masz watpliwosci porozmawiaj z nim
powiedz ze obawiasz sie ze mu sie nie spodobaja, ze moga byc mniejsze niz wydaja sie w staniku, skoro mozecie rozmawiac o seksie nie mozecie rozmawiac o takich rzezcach?
najwazniejsze jest przelamanie barier.
nie wazne jaki mialabym problem zawsze moge zwrocic sie znim do chlopaka i to chyba sie liczy najbardziej.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sro 12 Kwi, 2006 20:25    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chuda..hm...raczej powiedziałabym, że normalna Smile
-Mała..kurcze, ja nie powiedziałam, że chcemy to zrobić w czasie najbliższym jakimś! Nie. To była luźna rozmowa, żadnych konkretnych zdań. Ale na zapas zastanawiam się co będzie, gdy się już zacznie robić poważnie..
Z moim chłopakiem mogę pogadać o wszystkim, dosłownie, o tym też i zrobię tak przy najbliższej okazji...choć to będzie dla mnie ciężka sprawa, boję się jego reakcji, jakiegoś odrzucenia... Neutral ale mam nadzieję, że wybrałam sobie dobrze i nie okaże się być "chamem" i nie zostawi mnie z tak, błachego bądź co bądź, powodu.
Dzięx za odpowiedzi.
Powrót do góry
Strona 1 z 4 Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi