Mam nadzieje ze bedziecie wiedziec co mam zrobic...
Bo moje wlosy sa lokowane. od wody mam loki ale kiedy rozczesze to juz nie. wiec je prostuje. tylko jest problem. zanim wyjde z domu mam ładnie, proste itd. ale kiedy wyjde na dwor to juz po 5 minutach robia mi sie jakies zawijasy na zewnatrz i do srodka twarzy. co ja mam robic zeby mi sie normalnie trzymala fryzura? bo nie chce ciagle nosic kitki...
a grzywke tez musze prostowac bo inaczej wygladalabym jak chora...a bez grzywki byc nie moge bo mam wysokie czoło...i co ja mam zrobic z moimi wlosami
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Pon 23 Paź, 2006 06:56
a masz zniszczone włosy? albo powiedz czym je prostujesz, bo od częstego prostowania, farbowania itd otwierają się łuski włosów przez co są trudne do ułożenia, skręcają się itd.
Wysłany: Pią 27 Paź, 2006 07:33
szczerze, to lepiej jak by sobie poszła na badanie włosów.. fryzjerka powie jej że ma zniszczone, może powiedzieć trochę na ten temat, ale jednak nie ma mikroskopu w oczach i nie widzi dokładnie co z nimi jest.
Ja codziennie wieczorem po umyciu włosów rozczesuje je i grzywkę spinam kilkoma wsówkami żeby była rano prosta;) No i nawet się trzyma:) Innego sposobu nie mam. Buźki
Mam nadzieje ze bedziecie wiedziec co mam zrobic...
Bo moje wlosy sa lokowane. od wody mam loki ale kiedy rozczesze to juz nie. wiec je prostuje. tylko jest problem. zanim wyjde z domu mam ładnie, proste itd. ale kiedy wyjde na dwor to juz po 5 minutach robia mi sie jakies zawijasy na zewnatrz i do srodka twarzy. co ja mam robic zeby mi sie normalnie trzymala fryzura? bo nie chce ciagle nosic kitki...
a grzywke tez musze prostowac bo inaczej wygladalabym jak chora...a bez grzywki byc nie moge bo mam wysokie czoło...i co ja mam zrobic z moimi wlosami
Mam ten sam problem, rowniez prostuję prostownicą i nie mam już zniszczonych włosów. Niedawno byłam u fryzjera i problem nie zniknął
są jakies preparaty u fryzjera na tego typu problemy, lecz sprzedają je tylko fryzjerom i nie są dostępne w sklepach. Chyba aby jez zdobyć trzeba odkupić od fryzjera albo mieć znajomości ;/
_________________ 'Dam tyle ile Ciebie stać dla mnie'
Wysłany: Sob 09 Gru, 2006 13:57
preparaty sprzedawane tylko fryzjerom? bzdura, jest sporo specjalistycznych sklepów fryzjerskich, i kupisz tam sporo dobrych preparatów, jednak wiąże się to także z ceną, pozatym jak pójdziesz do dobrego salonu, zazwyczaj ma jakąś markę kosmetyków jaką promuje, i można te preparaty u fryzjera kupić..