| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Moje włosy!
Autor Wiadomość
MaDz!A Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 22 Paź, 2006 21:18   Moje włosy! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam nadzieje ze bedziecie wiedziec co mam zrobic...
Bo moje wlosy sa lokowane. od wody mam loki ale kiedy rozczesze to juz nie. wiec je prostuje. tylko jest problem. zanim wyjde z domu mam ładnie, proste itd. ale kiedy wyjde na dwor to juz po 5 minutach robia mi sie jakies zawijasy na zewnatrz i do srodka twarzy. co ja mam robic zeby mi sie normalnie trzymala fryzura? bo nie chce ciagle nosic kitki...
a grzywke tez musze prostowac bo inaczej wygladalabym jak chora...a bez grzywki byc nie moge bo mam wysokie czoło...i co ja mam zrobic z moimi wlosami Question Exclamation
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 22 Paź, 2006 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

hmm istnieje coś takiego jak Guma do włosów albo lakier ale bardziej bym poelacała gumę ; )

btw. mam ten sam problem ; )
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 23 Paź, 2006 06:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a masz zniszczone włosy? albo powiedz czym je prostujesz, bo od częstego prostowania, farbowania itd otwierają się łuski włosów przez co są trudne do ułożenia, skręcają się itd.
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Sro 25 Paź, 2006 22:44    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

prostownica. ale ja mam ta gume i to nic nie daje Sad
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Czw 26 Paź, 2006 17:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MaDz!A, Pójdź do jakiegoś fryzjera i Ci powie.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pią 27 Paź, 2006 07:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

szczerze, to lepiej jak by sobie poszła na badanie włosów.. fryzjerka powie jej że ma zniszczone, może powiedzieć trochę na ten temat, ale jednak nie ma mikroskopu w oczach i nie widzi dokładnie co z nimi jest.
Powrót do góry
malinka.m Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 27 Paź, 2006 13:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja codziennie wieczorem po umyciu włosów rozczesuje je i grzywkę spinam kilkoma wsówkami żeby była rano prosta;) No i nawet się trzyma:) Innego sposobu nie mam. Buźki
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 27 Paź, 2006 19:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a w nocy ci nie spadaja lub nie ugniataja ?? biggrin
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 27 Paź, 2006 19:37    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Znaczy się, bo ja mam grzywkę na bok i sobie tak na bok podpinam, to mnie nie gniecie;)
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 27 Paź, 2006 19:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja od 2 tygodni tez mam na bok Razz
Powrót do góry

PostWysłany: Pią 27 Paź, 2006 20:01    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To super! Witaj w klubie:)
Powrót do góry
Junior
Junior

PostWysłany: Pią 27 Paź, 2006 20:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wink hehe przybij pione Razz
Powrót do góry
Sissa11 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Sob 09 Gru, 2006 13:21    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wypróbuj gyme do włosów. Moja mam używa i jest ok. Fryzura sie bardzo długo trrzyma.

Numer Gadu-Gadu
713939
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Sob 09 Gru, 2006 13:32   Re: Moje włosy! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

MaDz!A napisał/a:
Mam nadzieje ze bedziecie wiedziec co mam zrobic...
Bo moje wlosy sa lokowane. od wody mam loki ale kiedy rozczesze to juz nie. wiec je prostuje. tylko jest problem. zanim wyjde z domu mam ładnie, proste itd. ale kiedy wyjde na dwor to juz po 5 minutach robia mi sie jakies zawijasy na zewnatrz i do srodka twarzy. co ja mam robic zeby mi sie normalnie trzymala fryzura? bo nie chce ciagle nosic kitki...
a grzywke tez musze prostowac bo inaczej wygladalabym jak chora...a bez grzywki byc nie moge bo mam wysokie czoło...i co ja mam zrobic z moimi wlosami Question Exclamation

Mam ten sam problem, rowniez prostuję prostownicą i nie mam już zniszczonych włosów. Niedawno byłam u fryzjera i problem nie zniknął Sad
są jakies preparaty u fryzjera na tego typu problemy, lecz sprzedają je tylko fryzjerom i nie są dostępne w sklepach. Chyba aby jez zdobyć trzeba odkupić od fryzjera albo mieć znajomości ;/

Numer Gadu-Gadu
9145823
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Sob 09 Gru, 2006 13:57    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

preparaty sprzedawane tylko fryzjerom? bzdura, jest sporo specjalistycznych sklepów fryzjerskich, i kupisz tam sporo dobrych preparatów, jednak wiąże się to także z ceną, pozatym jak pójdziesz do dobrego salonu, zazwyczaj ma jakąś markę kosmetyków jaką promuje, i można te preparaty u fryzjera kupić..
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu