| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Co byście mi radzili??
Autor Wiadomość
realmadryt Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 19 Lis, 2006 17:17   Co byście mi radzili?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Hej znam dziewczyne przeszło półtora miesiąca zapoznałem się z nią i rozmawiamy prawie na każdej przerwie nierza po szkole jak wczesniej lekcje skończymy to łazimy sobie po miescie bo oby dwoje dojeżdzamy pociągiem z róznych stron raz spotkaliśmy się raz nawet w sobote :-) esy mi pisała że fajnie ze się zapoznaliśmy ale jak zapytałem się czy mam u niej szanse to napisał że nie wiem i że wszystko jest możliwe na to...(chodziło o chodzenie na pewno) ostatnio napisała mi esa czy jest mozliwośc dostania cos na dobranoc?? a jak oczywiście jej bużiaczki posłałęm wszyscy koledzy i jej kolezanki mówia żebym się spytał o chodzenie ale ja cos czuje że ona mnie tylko lubi i nic więcej ona wie że ja ją kocham itd. Pomocy co byscie mi radzili?? Może za mało się staram....:/
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Lis, 2006 19:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

1)
Cytat:
[...]wszyscy koledzy i jej kolezanki mówia...

To będzie ich dziewczyna, czy twoja? Co Cię obchodzi zdanie innych? Toż to straszne, że poważnemu facetowi muszą doradzać koledzy, bo sam sobie z tym nie radzi.

2)
Cytat:
[...]żebym się spytał o chodzenie...

Pytanie o "chodzenie" jest najgorszą rzeczą jaką możesz zrobić w moim mniemaniu (Chyba że chodzisz do przedszkola, i tu bez obrazy), z dziewczynami postępuje się inaczej...

... Więc co powinieneś zrobić?

Najpierw siąść i pomyśleć:
a) Czym dla Ciebie jest uczucie do tej akurat dziewczyny?
b) Czego od niej byś oczekiwał?
c) Na cholerę Ci ten dodatkowy problem w życiu?

Jeśli sobie odpowiesz na te pytania, i nadal będziesz chciał do niej startować (Nie zdziwię się jak będziesz chciał ; ) ), to słuchaj:

Cały twój problem polega na tym, że nie wiesz czy Ona by chciała, bo może nie, a może jednak, a potem to w ogóle - Tragedia chłopie, tragedia. Tak to można i przez 10 lat.

Czas gościu działać

A co zrobić? Jeśli jesteś w stanie, to umówić się z dziewczyną do kina/parku/na lody/byle-co-za-co-ty-zapłacisz (; ) ), co tam zrobisz... No, to już trochę trudniejsza sprawa.

A więc - Nic na siłę, i nic na szybko. Cierpliwość, cierpliwość i jeszcze raz cierpliwość - doprowadzą Cię do sukcesu. Ciężko mi mówić o konkretnej sytuacji, bo w końcu nic prócz pytania o chodzenie ( : ) ) nie planowałeś, ale załóżmy że jesteście w najprostszej sytuacji na świecie - siedzicie obok siebie na ławeczce.

Pierwsze co by się człowiekowi nasuwało to objąć dziewczynę, no ale czy to aby takie proste? Trzeba zrozumieć, ze nawet na objęcie dziewczyny składa się wieloczęściowy proces (I w 90% twoich związków nie będziesz "szarżował" - aczkolwiek to zależy od twojego stylu życia) - Dziewczynę trzeba umieć zdobyć. Trzeba wiedzieć jak zabawić słownie, przy okazji skupiając się (Ciągle podtrzymuję przykład ławeczki) na powolnym przysuwaniu do panny, oraz wyciąganiu swojego długiego ramienia nad jej głową, tak, aby w końcowym efekcie nim ona zauważy o co chodzi objąć dłonią...

... Ale jedno w tym jest najważniejsze - podejście. Jeśli do dziewczyny podejdziesz tak

No, zapytam się o chodzenie bo to fajna [cenzura] jest, będzie czym szpanować przed kumplami, to znaczy że to wszystko pisałem po nic, chociaż podejście z czasem każdemu się zmienia. Jeśli jednak już teraz pomyślisz że Osoba z którą się spotykam jest dla mnie kimś wyjątkowym, i nie chcę zachowywać się jak kompletny idiota i gówiarz waląc jej w oczy oklepany tekst o chodzeniu, ale chcę dzień, który - kto wie - w przyszłości uznamy za dzień rozpoczęcia naszego związku uczynić wyjątkowym, wspaniałym, to możesz być z siebie dumny już na starcie.

Kilka krótkich porad wujka Shaunriego:
1) Nigdy nie pytaj dziewczyny o chodzenie
2) Ćwicz nad swoim podejściem do dziewczyn, jak i kobiet
3) Bądź dla nich (dziewczyn) miły ZAWSZE, i wszędzie
4) Nie pytaj o takie pierdoły na forum
5) Nie pytaj o takie pierdoły znajomych
6) Twoje problemy to twoje problemy i nikogo innego one nie obchodzą
7) Człowiek uczy się na błędach
Cool Pojęcia "Miłość", "Przyjaźń", "Uczucie", "Dziewczyna", "Znajoma" są pojęciami względnymi i każdy rozpatruje je po swojemu
9) Aby powstał między wami związek (Który też jest pojęciem względnym) nie potrzeba tego durnowatego zdania "Czy chcesz ze mną chodzić" - Wierz mi.

Myślę że w ten sposób mogę Ci jakoś pomóc, mam nadzieję że to coś da - Pamiętaj, bo to chyba jest najważniejsze. Jeśli zrobisz cokolwiek, to już będziesz bogatszy o jakieś doświadczenia, więc będzie to bardziej wartościowe niż gdybyś nie zrobił nic.
Powrót do góry

PostWysłany: Nie 19 Lis, 2006 20:27    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to jest miłośc ona to pokazuje że się we mnie buja zapraszam ją co tydzień do kina a ona nigdy nie ma czasu ale raz się zgodziła na wspólny wypad ale tylko do miasteczka w którym jest szkoła
;-)
OKI DZIĘKI ZA RADE NA PEWNO WEZME JA POD UWAGE Love
Powrót do góry
Laki Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Trance Addict!
Aktywista

PostWysłany: Nie 19 Lis, 2006 22:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
1) Nigdy nie pytaj dziewczyny o chodzenie

No właśnie, przecież skoro czujesz, że jest pomiędzy wami chemia, to powiedz jej po prostu,
że ją kochasz*

*Wybij sobie z głowy SMS, GG, czy inne duperele

BTW: Ale się Shaunri, rozpisałeś... : )
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
4419134
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Pon 20 Lis, 2006 11:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

między podobaniem się, a kochaniem jest spora różnica..
Powrót do góry

PostWysłany: Pon 20 Lis, 2006 16:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nasty_girl napisał/a:

hmmm..jak moge to rozpoznac??;-)
Powrót do góry
kasia0001 Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 5 razy
PostWysłany: Pon 20 Lis, 2006 16:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

jak nie zaryzykujesz to się nie przekonasz Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
9145823
Tremere Płeć:Kobieta
Aktywista
velvet velour
Aktywista

PostWysłany: Pon 20 Lis, 2006 18:07    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

realmadryt napisał/a:
nasty_girl napisał/a:

hmmm..jak moge to rozpoznac??;-)

tak ze jak ci sie podoba to ci sie podoba, a jak ja kochasz to ja kochasz Razz
oczekujesz ze ktos ci opisze jak wyglada milosc?
kazdy inaczej to odczuwa ;]
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Wto 21 Lis, 2006 18:40    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ale można kogoś kochać i ten ktoś się może podobać Smile No bo przecież ten kogo kochamy może być bardzo ładny ; ) Chociaż... Zwykle ten, kogo kochamy i tak wydaje nam się ładny :]

Numer Gadu-Gadu
4961269
KleO
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 26 Lis, 2006 17:47   

Nie radź się kolegów i koleżanek - to Twój wybór, Wasza sprawa.
A jeśli kochasz ją ze względu na to, że jest ładna - daruj sobie. Jeśli widzisz w niej coś więcej poza urodą - to jest już u Ciebie duży plus.
Nie pytaj sie jej: "Ustawisz się ze mną?" - ustawić się można choćby na przystanku. Nie pytaj też tak: "Będziesz ze mną chodziła?" albo: "Zostaniesz moją dziewczyną?" etc. Te pytania są zbędne. Kiedy nadejdzie moment, że obydwoje będzie czuć to o czym mowa, obejdzie się bez tych pytań. To się wie i czuje.
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu