Zainstaluj sobie taki program do ściągania DC++ Ja go mam, ściągam sobie tysiące piosenek i nie narzekam : > Radzę spróbować.
hub antynazi.org.pl:6666
Tam jest chyba każda muzyka poza faszystowską
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
sciagnij sobie emule, kaaze , bearshare, p2p - nto ja jedne z najlepszych programow do wymiany plikow w necie znajdziesz jeszcze duzo duzo... wiec polecam scianij sobie jakis z nich (mozna nawetspolszczana wersje) i juz nei bedziesz musial sie nikgo prosic o przeslanie ulubionego kawalka;)
Przeczytałeś posta Moniki? Zainstalowałeś DC++? Jakbyś zainstalował, to byś wiedział, że podałem dokładny adres huba.
_________________ “Smart people believe weird things because they are skilled at defending beliefs they arrived at for non-smart reasons.”
—Michael Shermer
Najlepiej zaplacic i sciagac do woli. Ale najwieksza satysfakcje daje sciaganie MP3 za darmo(szukasz, szukasz i wkoncu masz) i kupowanie pirackich plyt.
Ale najwieksza satysfakcje daje sciaganie MP3 za darmo
Ja odnoszę satysfakcję ze słuchania, nie ściągania, ale są różne zboczenia.
Laki napisał/a:
i kupowanie pirackich plyt.
Podnieca cię bycie paserem?
—Michael Shermer
Na niektorych serwisach placisz i masz tysiace piosenek do wyboru :/
Proszę o przykłady. A skoro takie są i działają legalnie, to czemu sam nie zapłacisz, ot tak, dla czystszego sumienia?
—Michael Shermer
Niewiem czy moge reklamowac, ale sam tam płace i sciagam- 10centow za piosenke ;P Chcesz to ci dam na priva linki.
10 centów za piosenke to nie to samo co "Najlepiej zaplacic i sciagac do woli." Myślę, że nikt tu się nie przywali jak podasz samą nazwę tego serwisu
—Michael Shermer