| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Moje przyjaciółki??
Autor Wiadomość
Ja14 Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 1 raz
Ostrzeżeń:
 1/3/6
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pią 22 Wrz, 2006 14:55   Moje przyjaciółki?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mam w klasie dwie dziewczyny, z którymi zawsze mogłam pogadać, często razem się śmiałyśmy, ale teraz jest jakoś inaczej kłócimy się o różne blahostki np. na w-f ie byłyśmy w przeciwnych drużynach ja sama z innymi dziewczynami one we dwie z innymi Moja drużyna wygrała w biegach no i się oczywiscie zaczęłam cieszyć no to one zaraz na mnie wyskoczyły.
Na koniec wszyst kich lekcji powiedziały mi: Dlaczego sie nie odzywasz przecież jesteśmy przyjaciółkami no nie??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Inversja Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Pią 22 Wrz, 2006 15:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

A nie powiedziały może tego w żartach?
Wiesz z taką lekka ironią?
No skoro wyjechały Ci z takim tekstem to wychodzi na to że coś w tym musi być.
A ty za kogo je uważasz?
Powrót do góry
Blanka Płeć:Kobieta
Moderator

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Pią 22 Wrz, 2006 15:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Pewnie ejstem ciemna albo coś takiego ale nie rozumiem gdzie problem.

Skoro się ciepią na Ciebie o byle co, sa złe, że się cieszysz, zazdrosne to co to za przyjaciółki? Do [cenzura]. Przyjaciel a kolega z klasy to różnica... takie laski zwie się ""psiapsióły". Niby wielka przyjaźń a na czym oparta? Na wspólnych zakupach i takich tam... cóż.

A może się o coś obraziły? A skoro tak to są cholerenie dziecinne, że Ci nie powiedziały o co chodzi.

Rada? Spróbuj z nimi pogadać. Albo je olej.

Numer Gadu-Gadu
7399523
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Sob 23 Wrz, 2006 10:16   Moje przyjaciółki?? Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Uważam je za zwykle klasowe kolezanki Neutral
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sob 23 Wrz, 2006 11:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no to czym się przejmujesz? każdy się kłóci, każdy o coś sprzecza, nawet bliższe sobie osoby niż w twojej sytuacji.. choć trzeba przyznać że typowo gówniarskie zachowanie.. ty jesteś lepsza od nas to trzeba się obrazić.. jeżeli cię to denerwuje powiedz im, porozmawiaj, czy one mówią to na żarty.. jak nie powiedz co o tym myślisz, że cię to drażni itd.
Powrót do góry
Monik Płeć:Kobieta
Kici kici
Moderator globalny

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Sob 23 Wrz, 2006 12:50    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Trochę nie rozumiem. Najpierw je nazywasz przyjaciółkami, opisujesz, jakby były przyjaciółkami a potem piszesz, że to koleżanki. A skoro koleżanki, to nie ma się czym przejmować Razz Ja mam w klasie parę wrednych zołz i nie zwracam na nie uwagi Cool Ale skoro, jak mówisz, przedtem były Ci bliższe to spytaj, czemu teraz jest inaczej. Jeśli nadal będą Cię obrażać itp. to je olej, przecież to nie są ostatnie dziewczyny na świecie. Wink Powodzenia! Smile

Numer Gadu-Gadu
4961269
Junior
Junior

Ostrzeżeń:
 1/3/6
PostWysłany: Nie 24 Wrz, 2006 16:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ok Smile SpróbujęSmile)
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu