Mam w klasie dwie dziewczyny, z którymi zawsze mogłam pogadać, często razem się śmiałyśmy, ale teraz jest jakoś inaczej kłócimy się o różne blahostki np. na w-f ie byłyśmy w przeciwnych drużynach ja sama z innymi dziewczynami one we dwie z innymi Moja drużyna wygrała w biegach no i się oczywiscie zaczęłam cieszyć no to one zaraz na mnie wyskoczyły.
Na koniec wszyst kich lekcji powiedziały mi: Dlaczego sie nie odzywasz przecież jesteśmy przyjaciółkami no nie??
A nie powiedziały może tego w żartach?
Wiesz z taką lekka ironią?
No skoro wyjechały Ci z takim tekstem to wychodzi na to że coś w tym musi być.
A ty za kogo je uważasz?
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Pią 22 Wrz, 2006 15:41
Pewnie ejstem ciemna albo coś takiego ale nie rozumiem gdzie problem.
Skoro się ciepią na Ciebie o byle co, sa złe, że się cieszysz, zazdrosne to co to za przyjaciółki? Do [cenzura]. Przyjaciel a kolega z klasy to różnica... takie laski zwie się ""psiapsióły". Niby wielka przyjaźń a na czym oparta? Na wspólnych zakupach i takich tam... cóż.
A może się o coś obraziły? A skoro tak to są cholerenie dziecinne, że Ci nie powiedziały o co chodzi.
Rada? Spróbuj z nimi pogadać. Albo je olej.
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Pomogła: 55 razy Dołączyła: 18 Mar 2005 Posty: 5646
Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 11:52
no to czym się przejmujesz? każdy się kłóci, każdy o coś sprzecza, nawet bliższe sobie osoby niż w twojej sytuacji.. choć trzeba przyznać że typowo gówniarskie zachowanie.. ty jesteś lepsza od nas to trzeba się obrazić.. jeżeli cię to denerwuje powiedz im, porozmawiaj, czy one mówią to na żarty.. jak nie powiedz co o tym myślisz, że cię to drażni itd.
Pomogła: 11 razy Dołączyła: 26 Cze 2006 Posty: 1270
Wysłany: Sob 23 Wrz, 2006 12:50
Trochę nie rozumiem. Najpierw je nazywasz przyjaciółkami, opisujesz, jakby były przyjaciółkami a potem piszesz, że to koleżanki. A skoro koleżanki, to nie ma się czym przejmować Ja mam w klasie parę wrednych zołz i nie zwracam na nie uwagi Ale skoro, jak mówisz, przedtem były Ci bliższe to spytaj, czemu teraz jest inaczej. Jeśli nadal będą Cię obrażać itp. to je olej, przecież to nie są ostatnie dziewczyny na świecie. Powodzenia!