| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Wstyd
Autor Wiadomość
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 09:31   Wstyd Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Niewiem czy jestem jakaś dziwna, no ale zasze dobrze jest się tego pozbyć Smile
Ostatnio miałam pierwszą miesiączkę, i jak na codzień mam WF. Wstydę się przebierać przy dziewczynach. Bo może mi podpaskę widać itd. Jak myślicie czy mam się czego wstydzić? Czy wy tez tak macie??

Numer Gadu-Gadu
6684266
Ma... Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 6 razy
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 09:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja też sie nie przebieram z dziewczynami tylko ide do ubikacji ....Także poprostu idź do WC i sie przebierz Smile
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 10:29    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

ja tam wole sie przebierac w samotnosci, tj. w WC :p ale jak jest zajeta to sie przebieram z innymi, w sumie to mi wszystko jedno.
idz do WC jak sie wstydzisz. a nawet jak podpaske ktos zobacyz to co z tego? one tez nosząSmile

Numer Gadu-Gadu
1744817
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 12:56    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

idz do toalety sie przebrac/ czy pod prysznic, gdzie sie tam u was da, a jak nie masz jak to uzywaj tamponow ich nie bedzie widac...ale prawde mowiac to nie masz sie czym przejmowac, pewnie nie jedna dziewczyna w twojej klasie ma okres
Powrót do góry
askawtn Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 18:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No przestań, w końcu to Ty jedna masz okres?? Widok skrzydełek od podpaski jestchyba normalny dla każdej dziewczyny. A jak Ci tak źle z tym, to ubieraj spodenki już w domu, a na w-fie tylko ściągnij zwykłe spodnie. I już, nie bedzie nawet majtek widać.
Powrót do góry
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 08 Sty, 2006 18:43    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

duzo dziewczyn ma na poczatku tak, ze sie wstydzi, i nie dawaj jej glupich rad, bo potem biegaja po szkole panienki, ktore po wfie nakladaja na siebie sweter i spodnie i wysiedziec nie mozna..
Powrót do góry
sylvia Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 14:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Jak najbardziej Cię rozumiem, gdy miałam się przebierać na w-fie to również czułam się troche dziwnie. Ale jakoś przeszło bo przecież sama to widziałam u innych, i jakoś sie tym nie przejmowałam, no chyba nie zaczne sie z tego smiac. Nie masz sie czego wstydzic Smile

Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
8700737
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 15:23   

moja kolezanka sie nie wstydzila i raz sie wspinala na parapet w przebieralni,spadla i bez spodenek byla to radosna taka i podpaske jej widac biggrin
na wfie przebieraj sie w jakies dlugie t-shirty i zaslaniaj sobie w czasie zmieniania spodni :]
Powrót do góry
Martula Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 16:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja mam 11 lat i mam okres.
Przebieram się przy wszzystkich-nie wstydzę się.W WC nam baba zabrania się przebierać.
Masz bluzy swetry itp. możesz obwiązać sweter itp. na biodrach i zdjąć spodnie i odwrócić się do dziewczyn tyłem.
Pozdrawiam Wink

Numer Gadu-Gadu
1804987
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 18:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

<skrobie się po czole, chyba nad czymś myśli ; )>

Nie rozumiem... Chyba inne dziewczyny też mają okres? To tak jakby chłopacy/chłopcy/mężczyźni rozbierali się nawzajem siłą i cieszyli z widoku własnych przyrodzeń...?
Powrót do góry
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 20:10    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co do tej radości z widoku.. wiesz, niektorym sadło zasłania biggrin

a jak się masz czym pochwalić.. Razz

Numer Gadu-Gadu
1550297
DarkAngel Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Pon 09 Sty, 2006 20:49    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ja nigdy nie miałam takiego problemu. Nie mam sie w końcy zcego wstydzić. Przecież wiekszość dziewczyn ma to co ja. A nawet jeśli nie miesiączkują jeszcze to co w tym dziwnego, że masz okres i założoną podpaske? jak sie wstydzisz to sie przebieraj w WC albo niech cie koleżanki zasłonią.
Powrót do góry
Tana14 Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Wto 10 Sty, 2006 15:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

niezbyt mi sie to podoba biggrin by mnie koleżanki zasłaniały biggrin i tak po co by mnie zasłaniały jak by wszystkie wiedziały ;/ trochę nie logiczne moim zdaniem Smile ale chyba macie rację porostu postaram się normalnie zachowywac przy tej czynności przeprać się Wink Albo założe dużą koszulkę Laughing dzieki wam wszystkim Laughing

Numer Gadu-Gadu
6684266
choredusze Płeć:Kobieta
Junior
Junior

PostWysłany: Wto 10 Sty, 2006 21:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

u mnie jedna dziewczyna to zawsze lata w majtkch i staniku po przebierlani a raz wylazla na korytarz w majtkach bo zapomniala zalozyc spodenki -.-

Numer Gadu-Gadu
1744817
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Wto 10 Sty, 2006 21:36    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

i MNIE tam nie było? łeeee, porażka Mr. Green

Numer Gadu-Gadu
1550297
Strona 1 z 6 Idź do strony 1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Odpowiedz do tematu