| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
dziwne krostki
Autor Wiadomość
asiak1313 Płeć:Kobieta

Pomogła: 1 raz
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 23:28   dziwne krostki Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Chodzi o to, że ostatnio byłam lekko przeziębiona. Już któryś raz na pośladku wyskoczyła mi duża czerwona krostka, która strasznie mnie boli. Zauważyłam jeszcze mniejsze na udach i maleńkie mniej więcej na plecach... Słyszałam, że to od przeziębienia i że to można wyciskać, ale bardzo boli. Nie wiem co z tym robić, bo nawet nie moge usiąść. Jak myślicie, co to może być? Trzeba iść z tym do lekarza?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
joasia1990 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 12 razy
PostWysłany: Sob 21 Sty, 2006 23:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To zapewne sa wrzody. One rzeczywiscie strasznie bola i nawet nie mozna ich dotknac. Powstaja na skutek siedzenia na zimnych schodach itp. To nie jet nic groznego ale powinnas pokazac to mamie i ona zadecyduje czy isc z tym do lekarza. Wink

[ Dodano: Sobota Styczeń 21, 2006 23:50 ]
upsik! Nie wiem czy przypadkiem nie pomylilam nazwy tych krostek bo przeciez wrzody to sa na zoladku ale one nazywaja sie podobnie Wink I nie martw sie - ja tez je mialam Wink
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
6476170
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Sty, 2006 09:46    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

owszem może to być od przeziębienia sobie tyłka, mogą to być też powikłania odleżyn, a nawet odczyn alergiczny skóry na nowe rajstopki ;D

Numer Gadu-Gadu
1550297
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Sty, 2006 10:34    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PS do postów powyżej: Tak, powinnaś iść do dermatologa.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Keeveek Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Nie 22 Sty, 2006 10:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

PS. to taki lekarz od chorób skory

Numer Gadu-Gadu
1550297
Odpowiedz do tematu