| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Praca na plastyke - brak pomysłu
Autor Wiadomość
pigula2009 Płeć:Kobieta

Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Pon 12 Gru, 2005 18:27   Praca na plastyke - brak pomysłu Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Temat pracy: znaczek pocztowy na temat przyrodniczy lub historyczny według własnego pomysłu. No więc tak nie mam żadnego pomysłu a jak jakiś mi już się nasywa to musi już być taki znaczek Twisted Evil . Pytałam znajomych to nie wiedzą tak jak ja chociaż chce im sie pomyśleć trochi to itak nie mają pomysłu. Pytałam osób z równoległej klasy to też nic jeszcze nie mają Crying or Very sad prosze pomóżcie!!!!!! P.S. praca na jutro
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
kradziejka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 12 Gru, 2005 18:39   

historyczna - z jakąś sławną postacią? moze papieżem? wydarzeniem... hmmm moze z jakims strojem historycznym? no wiesz jakis paaan husar usmiechający sie do kamery;) przerysowany z jakiejs książki;]

przyrodnicza - podobnie, jakies zwierzątko i załózmy podpis PŁAZY POLSKI / RASY PSÓW itd świadczący o tym ze to seria znaczków

a do tego wartosc i chyba tyle

wiem ze po najmniejszej lini oporu ale co tam;]
Powrót do góry
Iśka Płeć:Kobieta
Aktywista
zmiana
Aktywista

Pomogła: 7 razy
PostWysłany: Pon 12 Gru, 2005 19:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

O jeny.
Historyczna: wystarczy, że narysujesz godło Polski, konia z rycerzem czy kimś, albo coś takiego symbolizującego wojnę, bitwę. Albo postać: Hitler, Stalin... najprostsze... przecież tyle tego.
Przyrodnicza: gosz... pies? kot? krowa? mysz? drzewo, las? rzeka? morze? zachód słońca? Tyle z tych prostych... a jak chcesz coś ambitniejszego to chwile sie zastanów, poprzeglądaj książki od historii, biologii, przyrodnicze itp. Albo wpisz w googlach: "przyroda" lu "historia" i zobacz co Ci pokaże w wyszukiwarce grafiki Wink

Pozdrawiam.
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kamix Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Czw 05 Sty, 2006 18:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Cytat:
Temat pracy: znaczek pocztowy na temat przyrodniczy lub historyczny według własnego pomysłu.

A moze zrobisz mix bedziesz oryginalny, polowa znaczka na temat historyczny, a druga polowka na temat przyrodniczy, najlepiej wygldalby gdybys kartke z bloku podzielil przekatna linia Wink

A co do pomyslu jesli chodzi o historie to proponuje malutki portret św. pamięci Jana Pawła II, przyroda - jakis ladny krajobraz http://images.google.pl/images?svnum=10&hl=pl&lr=&q=krajobrazy -- przerysuj w miare umiejetnosci.

Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email

Numer Gadu-Gadu
3259633
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi