Wysłany: Pon 12 Gru, 2005 18:27 Praca na plastyke - brak pomysłu
Temat pracy: znaczek pocztowy na temat przyrodniczy lub historyczny według własnego pomysłu. No więc tak nie mam żadnego pomysłu a jak jakiś mi już się nasywa to musi już być taki znaczek . Pytałam znajomych to nie wiedzą tak jak ja chociaż chce im sie pomyśleć trochi to itak nie mają pomysłu. Pytałam osób z równoległej klasy to też nic jeszcze nie mają prosze pomóżcie!!!!!! P.S. praca na jutro
kradziejka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 12 Gru, 2005 18:39
historyczna - z jakąś sławną postacią? moze papieżem? wydarzeniem... hmmm moze z jakims strojem historycznym? no wiesz jakis paaan husar usmiechający sie do kamery;) przerysowany z jakiejs książki;]
przyrodnicza - podobnie, jakies zwierzątko i załózmy podpis PŁAZY POLSKI / RASY PSÓW itd świadczący o tym ze to seria znaczków
Pomogła: 7 razy Dołączyła: 21 Kwi 2003 Posty: 1093
Wysłany: Pon 12 Gru, 2005 19:52
O jeny.
Historyczna: wystarczy, że narysujesz godło Polski, konia z rycerzem czy kimś, albo coś takiego symbolizującego wojnę, bitwę. Albo postać: Hitler, Stalin... najprostsze... przecież tyle tego.
Przyrodnicza: gosz... pies? kot? krowa? mysz? drzewo, las? rzeka? morze? zachód słońca? Tyle z tych prostych... a jak chcesz coś ambitniejszego to chwile sie zastanów, poprzeglądaj książki od historii, biologii, przyrodnicze itp. Albo wpisz w googlach: "przyroda" lu "historia" i zobacz co Ci pokaże w wyszukiwarce grafiki
Temat pracy: znaczek pocztowy na temat przyrodniczy lub historyczny według własnego pomysłu.
A moze zrobisz mix bedziesz oryginalny, polowa znaczka na temat historyczny, a druga polowka na temat przyrodniczy, najlepiej wygldalby gdybys kartke z bloku podzielil przekatna linia