Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 14:12 "Jablko adama" u dziolhy?
Siema.
Jak wiemy podczas dojrzewania chlopcy(czyli ja) maja mutacje glosu i wtedy jest w gardle takie jablko adama, bo sie chyba krtan rozszerza.No i chodze tera do 2 gim i na lekcji anglika chodza tez dziolhy(z innej klasy).No i jedna ma tez jakby takie "jablko adama".
To co ona jest mutant jakis?Babo-chlop?Czy ona tez przechodzi mutacje?
Cześć.
Jak mi wiadomo, na pewno dziewczyny nie posiadają jabłka Adama, ani po ani przed okresem dojrzewania. Może po prostu jest tak zbudowana. To jest wielka niewiadoma :]
Pozdrowienia
Inferno Boy
Artoo -Usunięty- Gość
Wysłany: Pon 28 Lis, 2005 15:42
Cytat:
To co ona jest mutant jakis?Babo-chlop?Czy ona tez przechodzi mutacje?
Moze po prostu połknęła kontownik, lub pochodzi z Aruby, a jak powszechnie wiadomo wszystkie kobiety maja jablko adama w tamtych stronach. Zapytaj się jej skad pochodzi, mysle ze wiele to wyjasni.
Myślę, że jest to spowodowane ilością testosteronu we krwi, czyli hormonu męskiego (Nie ździw się, nawet kobiety mają męskie hormony, a mężczyźni żeńskie ;P) To on czasem powoduje, że kobietom rosną wąsy. Pewnie w przypadku tej dziewczyny spowodował on przyrost krtani