| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Cierpię bez przyczyny....:(:(:(
Autor Wiadomość
askawtn Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Nie 27 Lis, 2005 16:08   Cierpię bez przyczyny....:(:(:( Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Na początku chciałam się przywitać, bo piszę tu pierwszy raz Smile Nie widziałam takiego tematu mimo, że przeszukałam sporą cześć forum, ale jeśli taki temat już był, to na mnie nie krzyczcie ;P Mój problem polega na tym, że od jakiegoś czasu odczuwam bóle w podbrzuszu w dolnej części pleców. Jeszcze nie miałam pierwszej miesiączki, mimo ze wszystkie znaki na niebie i na ziemi wskazują,że powinna się pojawić. Dotychczasowe bóle były znośne i przechodziły po godzince. Ale wczoraj obudziłam się z bólem. Po śniadaniu jeszcze bardziej się nasilił, a pokój sprzątałam zgięta w pół z bólu. W końcu musiałam się położyć, wiłam się na kanapie i nie mogłam wytrzymać, więc nie obyło się bez termoforu i czopka przeciwbólowego (blech...) I ja i moja mama byłyśme pewnie, ze jeszcze tego samego dnia dostanę miesiączkę...ale nic. Cierpiałam na darmo :/ Myślałam, że może musze godzinke, dwie poczekać, a tu już drugi dzień i nadal nic... Co to ma być ja się pytam!? Czy coś ze mną nie tak??
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 27 Lis, 2005 16:23   

przed miesiaczka czesto wysepuja takie bole. nie strikto, np. 2 godziny przed, ale czasami i tydzien, poltora. tzw. napiecie przedmiesiaczkowe. nie pozbedziesz sie tego, mozesz jedynie tlumic bol tabletkami przeciwbolowymi.

ano i to niekoniecznie moze wskazywac na miesiaczke. moze nie wiem, za malo sie ruszasz? czas pokaze... jezeli bole nie ustapia i nadal beda sie nasilaly, idz do lekarza.
Powrót do góry
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pon 28 Lis, 2005 08:55    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Czyżby korzonki? Idź do lekarza- pewnie ci da skierowanie do neurologa.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5301654
Shaunri Płeć:Mężczyzna
Aktywista
Aktywista

PostWysłany: Pon 28 Lis, 2005 16:18    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Witaj drogie dziecko, jestem doktor zajączkowski. Zajmuję się miesiączkami dziewczynek. Przyjdź do mnie, porozmawiamy i pobawimy się w doktora, a dowiesz się czy masz miesiączkę czy nie... Po 9-ciu miesiącach.

PS: Idź do lekarza, a nie żalisz się na forum... Nikt Ci tu nie pomoże, tak dobrze jak lekarz...
Powrót do góry
Gabra
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Pon 28 Lis, 2005 18:47   

tez czasem mialam bole ktore wskazywaly na jedno Razz
ale tego dnia nic mnie nie bolalo :]
jednak radze isc do lekarza-chociazby pediatry,bo nigdy nic nie wiadomo ;]
Powrót do góry
askawtn Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Wto 29 Lis, 2005 20:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Shaunri napisał/a:
Witaj drogie dziecko, jestem doktor zajączkowski. Zajmuję się miesiączkami dziewczynek. Przyjdź do mnie, porozmawiamy i pobawimy się w doktora, a dowiesz się czy masz miesiączkę czy nie... Po 9-ciu miesiącach.

Ha...ha...ha... Confused
Powrót do góry
Odpowiedz do tematu