Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005 17:24 Ból jądra po pieszczotach
Z moją ukochaną nie uprawialiśmy jeszcze seksu, ale często pieścimy się na różne sposoby. Problem w tym, że po takich miłosnych "sesjach" prawie zawsze boli mnie prawe (większe, położone wyżej) jądro, wraz z najądrzem i powrózkiem. Byłbym bardziej spokojny, gdyby bolały oba (słyszałem, że to bardzo częste), ale że jedno? Z czasem wszystko wraca do normy, ale jednak się martwię... nie wiem tylko, czy powinienem o to prawe, czy właśnie o lewe. Wdzięczny będę za pomoc.
Christine fan -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 06 Wrz, 2005 17:52
Powiedz ukochanej zeby przestala zgniatac Ci prawe jajo reka.
Popros swoja panne by troche przybrala cialka bo jak na moje oko to sobie o cos musisz je obijac.
A najlepiej to idz do jakiegos lekarza jesli ci to przeszkadza ;]
_________________ "Chlop co tabaki nie zazywa baba sie nazywa"
"Kto sie wczesnie z lozka zbiera ten wczesnie umiera" - Rincewind
Lol Ty ziomo nie martw sie oni sie znaja jeszcze Cie w kompleksy wje.... sluchaj mialem takie same akcje za bardzo sie w sumie piescicie mowisz ze Cie za jajka nie lapie to poprostu za bardzo sie podnieciles i masz duzo testosteronu w sobie hormony nie zaczely wyrabiac , a pujdz do WC pobaw sie ptakiem i zobaczysz co sie bedzie dzialo
To wszystko zalezy od wielu czynnikow, a juz napewno nie przejmuj sie bzdurami, ktore widzialem wyzej, ze jadro polozone wyzej jest czyms dziwnym, BO TO NORMALNE Jadra sa ulozone jedno wyzej a drugie nizej aby uniknac ocierania sie od siebie podczas chodzenia co mogloby powodowac bol. Czesto zdarza sie, ze przy roznych schorzeniach czasem niegroznych infekcjach czy stanach zapalnych podczas podniecenia jadra bola -jadra lub jadro. Kolejna sprawa to wiek dojrzewania- czesto w tym okresie zaburzenie gospodarki hormonalnej (Ktora normuje sie rowniez u mezczyzn) powoduje wytwarzanie nadmiernej ilosci testosteronu podczas erekcji czy ogolnego stanu podniecenia- i tutaj pomoze przedewszystkim odstresowanie sie i rozladowanie napiecia seksualnego poprzez orgazm. Wiele osob podczas masturbacji rozladowuje swoje napiecie wiec jezeli wstydzis sie prosic dziewczyny to zalatw to sam bo to potrzebne i czesto zdrowe. Jezeli niepokoi Cie to bardzo to udaj sie do lekarza pierwszego kontaktu, ktory napewno rozwieje Twoje watpliwosci i powie czego to moga byc objawy. Nie boj nic