| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
WRÓG
Autor Wiadomość
SONIa Płeć:Kobieta
Debiutant
Debiutant

PostWysłany: Sro 18 Cze, 2003 22:49   WRÓG Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

to glupie... bo ni widzialam jeszcze takiego postu..., ale w koncu piszemy tu o swoich problemach WIEM ZE TO MI WYSZLO TROCHE ZA DLUGIE ALE PRZECZYTAJCIE!!!wiec tak:
nie lubie miec wrogow, ale jak ktos ze mna zadrze to jest ostro!!! ja skonczylamm wlasnie 1 gim. a ona 1 LO! tak sie sklada ze chodzimy do tej samej szkoly! nie wiem w sumie o co poszlo ale tak sie jakos zaczelo! potem w szkole bylo mierzenie (wzrokiem) lekkie przepychanie! ostatnio cos ucichlo, a teraz znowu na dyskotece ona zaczela do mnie "BURAC" i pokazalam jej "fakasa" i wyszlam z sali! a ona do mnie podeszla i walnela w plecy... i nie zaczailam o co chodzi i bylam w gorszej sytulacji... zaczelysmy sie szarpac i rozdzielili nas chlopacy i powiedzieli ze mozemy sie lac po imprezie.... jednak ja musialam wyjsc predzej (nie bo spenialam ale obecalam kumpeli-ona mogla pomyslec ze tak)! nie wiem co mam teraz zrobic ... czy bic sie z nia (choc ona jest troszke wieksza, ale nie jest przesadzone ze ona wygra) czy powiedziec mojej wychowawczyni (choc juz teraz za pozno bo juz prawie koniec roku) czy rodzicom - ale wtedy wyjde na idiotke ze sie bronie starymi itp. a jak powiem jakims kumpla zeby jej cos zrobili to po tem ona zrobi to samo tylko mi...
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Marcinek Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 19 Cze, 2003 10:35    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Mi się wydaje, że siłą wiele nie osiągniesz...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
ToJa Płeć:Kobieta
Aktywista
Jest mnie coraz mniej...
Aktywista

Pomogła: 2 razy
PostWysłany: Czw 19 Cze, 2003 11:15   Re: WRÓG Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

SONIa napisał/a:
[...] jak powiem jakims kumpla zeby jej cos zrobili to po tem ona zrobi to samo tylko mi...

I tu masz rację. W ten sposób to się nigdy nie skończy albo skończy się jeśli komuś stanie się poważna krzywda.
Zgadzam się z Koralem. Siła to nie jest posób na rozwiązywanie problemów.
Przypomnij sobie jak to się zaczęło. To pewnie była drobna sprawa i spróbuj się z nią dogadać. Zapytaj ją o co tak naprawdę poszło i czy warto szarpać się o coś takiego. Może obie będziecie się z tego śmiały.
Jeśli to nic nie da to wtedy pogadaj z rodzicami i może oni znajdą na to radę. Wcale nie muszą lecieć na skargę do jej rodziców czy wychowawcy. Mają jednak więcej doświadczenia więc może wpadną na dobry pomysł.

niech żyje jeszcze przez chwilę
---
http://www.dziecionline.pl/pomoc
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
245765
elfkaNenar
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 22 Cze, 2003 13:49   

Wiem, że łatwo mi mówić, ale też miałam taką sytuację i poprostu mi pomogła rozmowa w cztery oczy. Z panną uzgodniłyśmy, że zachowujemy się jakyśmy się nie znały. I mijamy się obojętnie, nawet czasami wypalamy z "cześć" do siebie.
Powrót do góry
Anya
Gość
PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 01:17   

miałam podobną sytuacje. Kłociłam sie z jedną dziewczyną, choć to długa historia przytocze jej część. Sama nie pamiętam o co poszło. Dziewcyzna była ode mnei wyższa i hmmm sloidniejsza w budowie. W tym samym wieku, z równoległej klasy. Popchencie jakeiś na kortarzu, spojrzenia wrogie, niemiłe przezwiska itp. były codziennością. Do czasu keidy zaczeli inni sie w to angażować. Ona straszyła mnie jakimś chłopakiem, ja ją straszyłam sobą Twisted Evil Skończyło się na tmy że pod samiuśki koneic roku doszło do szarpaninowej-bójki na boisku szkolnym. Rozdzielił nas jakiś facet, walnął długa gadke, i kazał chociarzby z soba pogaać na osobności. Na początku wrogie miny nie schodziły ani mi, ani jej z twarzy. Poszłyśmy do damskiej łazienki pogadać, bo gdzie indziej szedł za nami cał węzyk gapiów, a i w łazience podgladali co robimy i podluchiwli co gadamy Rolling Eyes Skończyło sie na tym ze sie pogodziłyśmy, ale mijamy sie jakbyśmy się nie znały ...

I od niedawna ta dziewczyna ma gg, gadałam z nią pod inną ksywką, to powiedziała że .... ma na moim punkcie obsesje i że mysli ciagle na moj temat, no a co mowilam cos o ajkiejs dziewczynie to ona odrauz sie pytała czy to " ..imie ... .nazwisko..." hmmm sama nie wiem co o tym myśleć ...
Powrót do góry
Xesquio Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Czw 28 Sie, 2003 02:31    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Koral napisał/a:
Mi się wydaje, że siłą wiele nie osiągniesz...

Wydaje mi sie że w tym przypadku siłą nic nieosiągnie bo jeśli ona skończyła 1 gim a tamta 1 LO no to troche jest różnica wiekowa więc tą sprawe trzeba załatwić z wychowawcą jeśli dojdzie do podobniej sytuacji.

Numer ICQ
Odpowiedz do tematu