[color=cyan:][/color:]mialam pieska to byla suczka.dzisiaj ja wydalam poniewaz mam w domu 11miesiecznego brata.bardzo mi smutno ptosze o wsparcie :cry: :(
Pomogła: 12 razy Dołączyła: 25 Sty 2003 Posty: 632
Wysłany: Czw 10 Lip, 2003 17:06
dusiu jest wiele powodow:
pies moze byc zazdrosny (a skutki chyba znacie)
sersc psa moze dostac sie do raczek malenstwa a nastepnie o buzi(wiesz jakie sa dzieci w tym wieku)
pies moze okropnie szczekac na goscii obudzirc malenstwo(w skutek czego malenstwo bedziespiace ,nie zadowolone i nic nie bedzie mu pasowacjenym slowem ZMIERZLY)
_________________ '...abyś pewnego dnia odkrył, że baśń może się nieco różnić od twoich wyobrażeń.'
Może jej brat tak samo jak mój jest uczulony na sierść zwierząt...
Gość
Wysłany: Wto 22 Lip, 2003 21:44
Ale ty jesteś niemądra. Amstaffy jak wszystkie bulle uwielbiają dzieci. Są dla nich bardzo opiekuńcze i względem ich nie są agresywne. Sądze żę jeśli dziecko by dorosło troche amstaff okazałby sie idalnym przyjacielem jego, a tagrze nieustraszonym odbońcą
ale mój barat nie jest uczulony tylko ten pies grysł mojego brata
_________________ <Świat jest przepiękny,lecz smutny jeżeli każdy będzie o siebie dbał i się kochał wtedy zapanuje pokój>moje gg 1639597 e-mail alena579@buziaczek.pl