| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Płyn z penisa przed orgazmem
Autor Wiadomość
AniaXX Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 09 Wrz, 2005 17:04   Płyn z penisa przed orgazmem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

cześć! Mam pytanko! z moim chlopakiem "ocierami" się o siebie wykonując ruchy pododne do seksu i on wydziela kropelki płynu ( nie jest to sperma bo nie dochodzimy do orgazmow) ja zawsze jestem w majteczkach ale On nie zawsze. Czy jest mozliwość ze przez te kropelki płynu zajde w ciąze? zaznaczam ze jestem dziewica Question
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Pią 09 Wrz, 2005 17:14    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To ze jestes dziewica nie ma znaczenia ... = =
Ludzie wybijcie sobiez glowy ten idiotyczny mit ... Podczas pierwszego razu tez mozna zajsc w ciaze ...

Plyn ? ... W tym plynie rowniez znajduja sie sladowe ilosci plemnikow

Wiec ryzyko zajscia w ciaze teoretycznie jest ... ale praktycznie ... bardzo nikle
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Say10 Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 11 Wrz, 2005 16:12   Re: Płyn z penisa przed orgazmem Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

AniaXX napisał/a:
cześć! Mam pytanko! z moim chlopakiem "ocierami" się o siebie wykonując ruchy pododne do seksu i on wydziela kropelki płynu ( nie jest to sperma bo nie dochodzimy do orgazmow) ja zawsze jestem w majteczkach ale On nie zawsze. Czy jest mozliwość ze przez te kropelki płynu zajde w ciąze? zaznaczam ze jestem dziewica Question

Przede wszystkim to o takich rzeczach powinnaś rozmawiać z chłopakiem. Powinniście wzajemnie znać swoje ciało i nie ma nic złego w rozmowie na tematy intymne, zwłaszcza, że już tak daleko się posunęliście.

Druga rzecz - faktem jest, że faceci też z podniecenia "wilgotnieją", chociaż ich płyny mają inne zadanie - neultralizacja kwaśnego odczynu moczu, by w czasie wytrysku nie zginęły plemniki. Nie słyszałem by znajdowały się one również w tym płynie, ale jeśli przedmówczyni tak mówi, to zapewne tak jest. Z tym że praktyczna możliwość takiego zajścia w ciążę (przez majtki, bez wytrysku) właściwie nie istnieje.
Powrót do góry
Midsummer_day Płeć:Kobieta

PostWysłany: Pią 14 Paź, 2005 22:47    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wydzielina ta pochodzi z gruczołów opuszkowo-cewkowych, wielkości ziarenek grochu, leżących po obu stronach tylnej części cewki moczowej. Ich lepka, alkaliczna wydzielina przemywa prawdopodobnie cewkę moczową, przygotowując ją do przepływu nasienia, do którego dołącza się następnie wraz z wydzielnią gruczołu krokowego (prostaty). Wydaje mi się, iż możliwa w niej jest obecność plemników. Może być ich niewiele, ale zawsze. Osobiście uważam, że jeśli Twój partner nie osiąga orgazmu, a Ty pozostajesz w bieliźnie ryzyko zajścia w ciąże jest niewielkie. Ale jak to mówią, przezorny zawsze ubezpieczony. Pozdrawiam

...fasolka... Płeć:Kobieta

PostWysłany: Nie 23 Paź, 2005 15:22    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zajście w ciążę wcale nie jest takie łatwe... owszem w tym płynie znajdują sie plemniki ale jest ich bardzo bardzo mało... ale tak na chłopski rozum: zastanow sie czy byłyby one w stanie przedostać się przez twoje majteczki? watpię...

wsl Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Sob 29 Paź, 2005 15:17    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Ten plyn jest to plyn przedejakulacyjny i zawiera plemniki zdolne do zaplodnienia! Co prawda plemniki to nie rambo i prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest bardzo male podczas tego typu zblizenia jaki opisalas pod warunkiem ze masz na sobie bielizne, choc nie jest to w 100% bezpieczne poniewaz bielizna moze przesiaknac i wydzielina zmieszac sie z Twoim plynem wystepujacym u kobiet, a pamietaj ze w sluzie kobiecym plemniki moga przezyc NAWET DO 48-72h.

Ostatnio zmieniony przez wsl dnia Sob 29 Paź, 2005 23:10, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
Mroczny_jogurt Płeć:Kobieta
Dyskutant
Dyskutant

Pomogła: 4 razy
PostWysłany: Sob 29 Paź, 2005 18:52    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

co znaczy ze zajscie w ciaze jest bardzo male :/?

Numer Gadu-Gadu
2740642
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Nie 30 Paź, 2005 07:09    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

wsl napisał/a:
prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest bardzo male

antonfucker a widzisz zeby ktos tak napisal?
Powrót do góry
stotka
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Nie 30 Paź, 2005 08:16   

nasty_girl napisał/a:
wsl napisał/a:
prawdopodobienstwo zajscia w ciaze jest bardzo male

antonfucker a widzisz zeby ktos tak napisal?

Pisał, ale zaraz po poście Ant0nFucker zmienił. Wink
Powrót do góry
wsl Płeć:Mężczyzna

PostWysłany: Nie 30 Paź, 2005 13:04    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zmienilem przyznaje Wink Mala literowka zwracam honor Smile
Powrót do góry
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi