| Dzieci OnLine | Suwałki | Gry online | Maluch |

Dzieci OnLine  Strona Główna Dzieci OnLine
Człowiek nigdy nie pozbędzie się tego, o czym milczy.

RegulaminRegulamin   FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy  StatystykiStatystyki
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum

Poprzedni temat :: Następny temat
Idź do strony 1, 2  Następny
Nie wiem co robić!
Autor Wiadomość
An!oł3k Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
Ikona Tematu/Postu PostWysłany: Sro 28 Wrz, 2005 18:32   Nie wiem co robić! Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Zakochał się we mnie taki jeden chłopak.On mi się nie podoba i nic do niego czuje, ale wszyscy mi mówią , żę powinnam z nim być, żę on strasznie smutny jest, że się zmienił, że cierpi.Jeśli ja będe z nim to ja będę się męczyła i będę nieszczęśliwa, a jeśli nie będę z nim to on się załamie.Już kiedyś mi mówił, ze próbował się powiesić przeze mnie. Co mam zrobić?
Przejdź na dół
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
nasty_girl Płeć:Kobieta
Aktywista
lalala :d
Aktywista

Pomogła: 55 razy
PostWysłany: Sro 28 Wrz, 2005 18:38    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

nie wierz mu.. tak tylko mowi zeby wymusic na tobie zebys z nim byla, no a przeciez nie o to chodzi zebys byla z nim na sile.. powiedz mu prawde, ze nic do niego nie czujesz
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 10:32    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dziewczyno daj sobie spokój po co masz się z kimś męczyć, olej go

Numer Gadu-Gadu
6345828
Nikita Płeć:Kobieta
Nina
Moderator globalny

Pomogła: 45 razy
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 14:45    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

no wlasnie...powiedz mu prawdę..jezeli jednak zdecydujesz sie i bedziesz z nim na sile to pogorszysz jeszcze bardziej sytuację, gdyż zrobisz chlopakowi jeszcze większą nadzieję...
Powrót do góry
Zobacz profil autora Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora

Numer Gadu-Gadu
7894138
Kosta
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 15:04   

Zakochał się ... ale przejdzie mu.
Powrót do góry
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wolisz zeby to On cierpiał czy Ty?

Kinga Płeć:Kobieta
Aktywista
^ ^
Aktywista

Pomogła: 29 razy
PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 20:28    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

opętana napisał/a:
Wolisz zeby to On cierpiał czy Ty?

To jakis nonsens ... mnie boli rowniez krzywda innych osob ... wiec npo mi by to nic nie pomoglo
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Sebo Płeć:Mężczyzna
Dyskutant
Dyskutant

PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:48    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

matka teresa się znalazła może i kogoś boleć krzywda innych osób ale bez przesady on ją wogóle dobrze zna, że sie w niej wielce zakochał Laughing i popełniać samobójstwo chciał przecież to jest niedorzeczne. Dziewczyna będzie ryzykować ze swojego szczęście żeby jakiemuś chłopakowi nie było smutno. Posmuci się tydzień może dwa i da sobie spokój.

Numer Gadu-Gadu
6345828
Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Czw 29 Wrz, 2005 21:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

dzieki za komplement = =... slysze od rodziców miliony razy o matce Teresie wiec jesli mozesz oszczedz sobie takie idiotyczne komentarze

Mi chodzi o stwierdzenie "Wolisz zeby to On cierpiał czy Ty?"

ZReszta mnie i tak nie zrozumiesz ... nadwrazliwosc to z jednej strony dar a z drugiej przeklenstwo ... jelsi wiesz o czym mowię
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
An!oł3k Płeć:Kobieta
Junior
Junior

Pomogła: 3 razy
PostWysłany: Pią 30 Wrz, 2005 13:33    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

To już trwa z dwa miesiące! Nie chce , żeby on cierpiał, ale i ja nie chce cierpieć. Wydaje mi się , żę lepiej jednak będzie jeśli będę jak namniej z nim przebywała i będę go unikać. Może wtedy zapomni. Czego oczy nie widzą tego nie żal.
Powrót do góry
Robal Płeć:Mężczyzna
Dociekliwy
Dociekliwy

PostWysłany: Pią 30 Wrz, 2005 16:00    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

a) Bierzesz chłopaka na spacerek do parku, siadacie na ustronnej ławeczce w miłym miejscu i grzecznie oraz subtelnie mu tłumaczysz, że do siebie nie pasujecie, ze bardzo go lubisz ale nie potrafisz pokochać, że jest ci przykro, że nie jesteś jego warta, że znajdzie sobie taka która go pokocha, ładniejszą, lepszą itp. Możesz do tego nawet uronić parę łez i żucić mu sie na szyję wtulając w klatę (ale bez całowania i patrzenia w oczy).
b) Ewentualnie mówisz, że musisz miesiąc się zastanowić i prosisz by w tym czasie nie dążył do spotkań i kontaktu... A potem na spokojnie uskuteczniasz to co opisane powyżej.

Bardzo skuteczna metoda, i przy okazji nie zrazisz do siebie chłopaka zupełnie (a na to trzeba uważać, bo od miłości do nienawiści bardzo blisko). Ja to przeżyłem w wykonaniu mojej byłej i do dziś żyjemy w zgodzie i względnej przyjaźni. Załatwiła to rewelacyjnie, subtelnie i dyskretnie. Nie informowałą o tym ani tym bardziej czynnie angazowała w to swoich psiapsiułek, nie wymyslała żadnych głupot jaki to ja jestem zły przed naszymi wspólnymi znajomymi by się usprawiedliwić, tylko załatwiła sprawę ze mną bezpośrednio, wyciągając mnie na spacerek, popłakała, pooskarżała się za wszystko i w efekcie zamiast samemu rozpaczać to ją pocieszałem, uspokajałem, scierałem łzy... zawsze była perfekcjonistką Wink
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5301654
Ona89 Płeć:Kobieta
Aktywista
Aktywista

Pomogła: 13 razy
PostWysłany: Pią 30 Wrz, 2005 21:41    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

Wytłumacz mu, że jeśli naprawdę Cię kocha to powinien pragnąć twojego szczęścia, a ono nie jest przy nim, jeśli będziesz z nim chodzić tylko z poświęcenia to żadne z was nie będzie szczęśliwe, ty, bo musisz robić coś czego nie chcesz, a on także, bo w końcu zobaczy, że się męczysz. Wątpię, żeby jakiś chłopak chciał, żeby dziewczyna chodziła z nim z litości i nawet jeśli teraz tego chce to później zmieni zdanie.
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
5234610
opętana Płeć:Kobieta
Aktywista
masochista
Aktywista

Pomogła: 11 razy
PostWysłany: Pią 30 Wrz, 2005 22:20    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

No dobrze ale...nie mówie ze trzeba być egoistą ale równiez myslec o sobie tez trzeba ;/

Aktywista
^ ^
Aktywista

PostWysłany: Sob 01 Paź, 2005 16:51    Dodaj użytkownika do listy ignorowanych Odpowiedz z cytatem

zabrzmiało to zupełnie inaczej ... zreszta nevermind = =
Powrót do góry

Numer Gadu-Gadu
2568294
Artoo
-Usunięty-
Gość
PostWysłany: Sob 01 Paź, 2005 20:55   

Chlopakowi pupy sie chce, ale przejdzie mu jak spotka lepszą.
Jam wolny jak ptak i nie narzekam wcale, oduczylem sie wzdychać do niewiast Wink, co nie zmienia faktu iż kobity trzeba po prostu

lekka cenzura
Powrót do góry
Strona 1 z 2 Idź do strony 1, 2  Następny
Odpowiedz do tematu