_________________ I wiped a silver bullet tear
and with every tear a drem
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Paź, 2005 20:04
Po to, że coś się do tej osoby czuje. ALE jeżeli się nad tym zastanawiasz, to Ci to raczej nie grozi... bo bycie z kimś dla faktu "posiadania" kogoś, ściskania/miziania/całowania się z nim jest całkowicie bezsensu.
Nie sadze ze milosc jest bez sensu, bo dzieki niej sa rodziny, dzieci, itd. ale po co miec chlopaka/dziewczyne w wieku 10-17 lat, przeciez to do niczego nie prowadzi
Jak widać jezcze do tego nie dorosłeś, to przyjdzie z czasem. Kiedys zauważysz... że czegoś Ci brakuje... brakkuje w mentalność, w duchu... przy ciele. chlopak/dziewczyna, jest po to , by uzupełnić samego siebie, mimo iż utworzenie trwałej więzi w dzisiejszych czasach, u dzisiejszej młodzierzy jest prawieże niemożliwe, to jednak znadą się jednostki, które do siebie b ędą pasowały. pPowiem Ci tak, jak sie zakochasz poważnie w jakieś dziewczynie, to zrozumiesz... tymczasem życze przyjemnej wolności^^
_________________ Have you ever had a dream?
or is life just a trip?
a trip without chances
a chance to grow up quick
Jak widać jezcze do tego nie dorosłeś, to przyjdzie z czasem. Kiedys zauważysz... że czegoś Ci brakuje...
TAK!
Z tym że Ci czegoś brakuje zgadzam się!
Ja miałam taki okres/y że brakowało mi tej drugiej połówki...
A do pytania:
,,Po co mieć dziewczyne/chłopaka?"
Odpowiadam że po to żeby mieć z kim latać do sklepu po mleko...
^___^ xD Oczywiście to co jest wyżej to nie prawda...
Ja mam chłopaka i nie obchodzą mnie plotki w klasie Niech gadają co chcą !
Dobrze że moi koledzy z klasy nie wiedzą kto to jest xD Oh ciesze się xD
Pozdro ;***
Nie lubie zwrotu "mieć, posiadać chłopaka/dziewczynę". Moim zdaniem drógą półówkę się nie ma tylko się z nią jest!!! Druga osoba jest potrzebna do zycia, kiedyś to zrozumiesz.
Gabra -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Paź, 2005 21:10
gdzies w gazecie byla ankieta wsrod jakichś uczniów z LO.Mowili naprzyklad,że to jest tak,ze mozna sie tej osobie zwierzyc,zaufac,czuc sie przy niej bezpiecznie,ale i sie calowac,poprzytulac.. taki przyjaciel ale z elementami milosci i czulosci
Stokrotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Paź, 2005 21:15
Chłopak/dziewczyna jest po to żeby się pochwalić przed kolegami/koleżankami ;P
stotka -Usunięty- Gość
Wysłany: Pią 07 Paź, 2005 21:27
adam(o)_1991 napisał/a:
Nie sadze ze milosc jest bez sensu, bo dzieki niej sa rodziny, dzieci, itd. ale po co miec chlopaka/dziewczyne w wieku 10-17 lat, przeciez to do niczego nie prowadzi
Skarbie czytaj uważnie:
Cytat:
bo bycie z kimś dla faktu "posiadania" kogoś, ściskania/miziania/całowania się z nim jest całkowicie bezsensu.
A to, że do niczego nie prowadzi - masz ograniczone mojęcie miłości. Mój brat w wieku 15 lat miał pierwszą dziewczynę... i jedyną. Teraz są małżeństwem (od 5 lat), obydwoje mają po 28 lat.
Ale tak jak pisał Ombre - gdy wpadniesz po uszy zrozumiesz.
A tak powaznie, to chyba po to, by zaspokajać jak najeefektywniej potrzeby socjalne w zakresie relacji damsko - męskich. Przyjaciółka nie da ci tego co dziewczyna ;]
_________________ gg tylko jesli chcesz porozmawiać na jakiś rzeczowy temat ...
"Umm, no offence, eh, but, you are a robot, aren't you ?" - nie pamietam z jakiego filmu, ale zawsze mnie zabija.
Nim_Nen -Usunięty- Gość
Wysłany: Wto 11 Paź, 2005 21:43
To zalezy jaka przyjaciółka bo rózne si zdarzają.
Jak dla mnie po to żeby mieć z kim porowzmawiać szczerze i się wie, ze ta osoba z tej rozmowy nic nie wyniesie na świat a jak już ma podobne poglady to jest czasem jazda na całego.